Ma 2021 október 17. Hedvig napja van. Holnap Lukács napja lesz.
Gyurcsány minden Orbán-gyűlöletét belesűrítette posztjába

Gyurcsány minden Orbán-gyűlöletét belesűrítette posztjába

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ez teljesen megőrült!

Facebook-posztot]]> írt]]> három magyar labdarúgó kupacsapat kiesése kapcsán Gyurcsány Ferenc, s ezzel tulajdonképpen remekművet alkotott. Nehéz lenne ugyanis ennél érzékletesebben leírni akár könyvek hosszú oldalain is azt, hogy milyen Gyurcsány Ferenc.

Kezdve azzal, hogy az egykori sportminiszter ellenszenvvel beszél a magyarok körében legnépszerűbb sportágról, miközben a Honvéd romániai kiesése alkalmával történtek nem a futballról, hanem a magyargyűlöletről szóltak. Ez persze nem fáj neki. Úzvölgye se fájt neki, neki csak az a lényeg, hogy a „megveszekedett kormány és kormányfő” bukjon.

A lényeg azonban ezután jön. Gyurcsány, akinek regnálása alatt megverték, megkínozták az ellene tüntetőket, szemeket lőttek ki, csontokat törtek, nos, ez a Gyurcsány fenyegetőzik, méghozzá Orbán Viktort fenyegeti, nem akármilyen stílusban. El kell olvasni.

„Csúnya vége lesz ennek. Ez a pökhendi kisember egyszer még futni fog. De a nyomában leszünk, és azt kapja, amit megérdemel.”

El kell olvasni, s ezeket a mondatokat nem szabad elfelejteni. És mindig eszünkbe kell, hogy jusson az éppen aktuális választás előtt.

Teveli Zoltán - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Politika (1578) Vetítő (30) Mozi világ (440) Gazdaság (662) Mozaik (83) Tv fotel (65) Heti lámpás (255) Egészség (50) Tereb (138) Autómánia (61) Életmód (1) Nagyvilág (1463) Történelem (14) Mondom a magamét (5637) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (506) Jobbegyenes (2129) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>