Ma 2023 február 05. Ágota, Ingrid napja van. Holnap Dorottya, Dóra napja lesz.
Gyurcsány Ferenc mentális állapota válságos

Gyurcsány Ferenc mentális állapota válságos

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nehéz lesz a józanodás, mert a DK-elnököt egy fanatikus szekta erősíti a képzelgéseiben.

Komoly aggodalomra adnak okot a DK-elnök bejegyzései, Gyurcsány Ferenc utóbbi időben közzétett Facebook-posztjai. Sőt, minden irónia nélkül mondható, pszichiátriai segítségért kiáltanak. Ugyanis már nemcsak arról van szó, hogy a bukott miniszterelnök gutaütéses hevületben ír, hanem már a mondanivalója értelme, koherenciája is bomladozik. Az egyik minapi bejegyzésében például néhány bekezdésen belül egy halom, egymással semmilyen kapcsolatban nem álló téma között csapongott.

Míg Gyurcsány egyik mondatában a történelem végéről és a különböző kultúrák összecsapásáról értekezett, a másikban már a magyar politika és az európaiság kardinális kérdéseibe kapott bele. Néhány sorral lejjebb pedig már Orbán Viktor miniszterelnököt nácizta (!), majd – nehezen követhető logika alapján – arról írt, hogy a gyerekeinek szokott segíteni verset tanulni. Kérdés, hogy kapcsolódnak mindehhez az olyan állítások, mint „Anna egy idős asszonynak vásárol be hetente”, valamint, hogy „fizetésünk nagy részét ismeretlen rászorulók kapják”.

Ahogy az elmegyógyintézetek lakói sokszor Napóleonnak vagy más történelmi személyiségnek képzelik magukat, lehetséges, hogy Gyurcsány Ferenc is ily módon azonosul valakivel. Azonban ha így áll a helyzet, nehéz lesz a józanodás, mert a mentális páciensektől eltérően a DK-elnököt egy fanatikus szekta erősíti a képzelgéseiben.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: Kurucz Árpád)

Kárpáti András - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2539) Mozaik (83) Kultúra (6) Egészség (50) Tereb (142) Sport (729) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1305) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (516) Tv fotel (65) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6594) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Mozi világ (440) Gazdaság (675) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Történelem (15) Vetítő (30) Heti lámpás (260)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>