Ma 2021 szeptember 18. Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.
Gyorstalpaló továbbképzés Jakab Péter számára

Gyorstalpaló továbbképzés Jakab Péter számára

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az előválasztási bohózat főbohócát nem az eszéért fizethetik.

A minap egyszer már tanúbizonyságát tette a Jobbik elnöke annak, hogy vallási kérdésekben finoman fogalmazva is tájékozatlan. Ez akkor történt, amikor felszólította az egyébként református miniszterelnökünket, hogy gyónjon meg Vatikán római katolikus püspökénél, azaz a pápánál, ha majd az hazánkba látogat.

Hallgatni arany, mondhatnók, de Jakab bohócot, úgy tűnik, nem a hallgatásáért fizetik. Igaz, az eszéért sem, mivel vallási kérdésben sikerült ismét szarva közt a tőgyét megtalálnia a következő bejegyzésével: „Reméljük, hogy Ferenc pápa meghallotta annak a többmillió magyar embernek az imáját, akik…”

Megértem, hogy bizonyos intellektuális képességek alatt bonyolult megérteni, hogy a vallásos emberek milliói Istenhez imádkoznak, nem a pápához. Itt is megállja a mondás, amely szerint a Jobbik testőrökkel védett vezére bölcsebb maradhatott volna, ha hallgat.

Még akkor is, ha (rendszeresen bérmálkozó) gazdái nem ezért fizetik.

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Vetítő (30) Autómánia (61) Tereb (138) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Jobbegyenes (2113) Irodalmi kávéház (505) Politika (1578) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Heti lámpás (255) Nagyvilág (1458) Sport (729) Mondom a magamét (5574) Gazdaság (662) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Egészség (50) Belföld (6) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>