Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Gryllus Dorka megmártózott a fertőben

Gryllus Dorka megmártózott a fertőben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Provokál az Index, vagy valami más történt?

Elérkezik lassan az utolsó fűnyírások ideje, gondolom magamban, miközben számbaveszem, mi mindent is kell még tenni, mielőtt megérkeznek a fagyok. Meglátom Józsi bá’-t, aki szintén élvezi még a 10-15 fok feletti napsütéses időt.

— Adjon Isten! — köszöntöm — Élvezi a meleget?

— Adjon fiam. Persze, hogy évezem, de ha már melegről szóltál, megosztom veled azt a történetet, amit megint csak a telefonom tolt elém. Nem tudom, mit vétettem neki.

— Mondja hát, mi nyomja a kend bögyit — bíztatom.

— Egy hosszú, reklámnak tűnő interjút olvastam Gryllus Dorkával, aki mélyen megmerült a pöcegödörben. Deviáns szexről rendezett egy darabot, hogy barátai(?) erkölcstelen életmódját népszerűsíthesse szerte az országban.

— Látott már a színházi világ mélységeket, biztos, hogy ez annyira elítélendő? — kérdem kétkedve.

— Ítéld meg magad. A színdarab a Budapesti Tavaszi Fesztiválra készült. A bemutató egy buzibárban történt, majd a Budapest Pride egyik hivatalos programpontja is lett. Nem láttam a darabot, szerencsére — mélyen a szemembe néz —, de olvasom, hogy a végén gumi óvszereket dobálnak a közönség közé. Az esemény szponzora az óvszer gyártója. Erre mit lépsz? — kérdi.

— Talán csak annyit, szerencse, hogy nem a csatornázási művek támogatják… Meg persze azt, hogy a buzibár manapság nem szalonképes kifejezés — kötözködöm.

— Mondanám, hogy rendben, fiam, mert az RTL-es rekláminterjúban is „melegbár“ hangzik el, de nem tehetem. A meleg az hőmérsékleti kategória, az én koromban meg már megengedhetem magamnak, hogy egy buzit, aki a képembe tolja magát úgy, hogy nem kértem, ne hőmérsékleti kategóriába soroljam, hanem emberi szexualitása szerint szólítsam meg.

— Jut eszembe, milyen apropója volt annak az interjúnak, amit olvasott?

— Ne játsszuk az eszünket, te is tudod, én is, hogy az Index hosszú interjúja szimpla provokáció. Meg persze némi rejtett reklám lehetett a, remélem, nézőhiányban szenvedő előadásnak és a provokátoroknak. Igen, Gryllus Dorkának is, aki művészetet mímelve jó mélyen megmártózott a mocsokban, és láthatóan élvezte azt.

 

— Magam részéről nem ítélem el ezt a kétgyermekes anyát, aki, most úgy tűnik, csak olyan minőségre képes, amely mindössze annak a Lakatos Márk-féle erkölcsileg is törpe közegnek felel meg, amelyik a Pride nevű provokációt is üdvözli. Szerintem ítéljék meg majd Dorka anyukát a gyermekei!

Elbúcsúzunk, tesszük dolgunkat, mégsem bírok magammal. Elolvasom az interjút, amelyikből kiderül, hogy „az emberek jelentős része homoszexuális“ (A nem kimondottan keresztény erkölcsöt támogató Telex egyik cikke szerint Magyarországon kb. 2 százalék mondja magáról, hogy homoszexuális — a szerk.), meg hogy mennyire lemaradtunk Münchentől, hisz ott a „művésznő“ két pasit látott csókolózni az utcán.

„Magas sarkú csizmában fogdosták egymás fenekét, és ez rajtuk kívül senkit sem érdekelt.“

Persze, Dorka asszonyt kivéve, akinek ez annyira érdektelennek tetszett, hogy megosztotta a legolvasottabb hazai portál olvasóival. Lehet, hogy mégsem kellett volna elolvasnom? Lehet, hogy mégsem egy mocskos keresztényellenes provokációról, hanem a pénzről van szó? Lehet, hogy Józsi bá’ most az egyszer téved? Bárcsak hinni tudnék benne.

P. S. Mazochistáknak a cikk linkje: ]]>https://index.hu/kultur/2023/10/24/gryllus-dorka-trojka-szinhazi-tarsulas-alterego-club-szexmachine-eloadas-homofobia/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (711) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Autómánia (61) Jobbegyenes (2815) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Egészség (50) Heti lámpás (319) Szépségápolás (15) Történelem (18) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Mondom a magamét (7657) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Belföld (11) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>