Ma 2022 szeptember 29. Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
Grétizmus és a gretének

Grétizmus és a gretének

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Apokalipszis most.

Nehéz nyugodtnak maradni, amikor diákok ezrei mennek ki klímahisztis janicsárok üvöltésével felvezetve az utcára, miközben nem tudják, hogy a kapitalizmus legújabb, csalásához, lenyúlásához adják arcukat. Nekik nem gyanús – hogy is lenne?! – az, hogy most még csak a tanulási idejüket lopják el, és használják fel őket egy nemtelen pénzügyi sarc kivetésére, hamarosan meg hadseregként tolják majd maguk előtt a most jajveszékelők, az apokalipszist, a fehér ember bűnösségét és a Föld pusztulását naponta többször is megjóslók.

A frontvonal kialakult. Egyik oldalon a grétizmus felkent papjai, a gretének, és azok követői, akik nem akarják vagy nem képesek felfogni, illetve szándékosan elhallgatják azt a tényt, hogy a klíma kutatása tudomány, egy információ és intelligencia hiányában, betanult szöveget mondó tízévesnek beöltöztetett 16 éves, félelmetes pénzekkel és marketinggel támogatott kislány sziszegése nem mérvadó abban. A lövészárok másik oldalán a kirekesztettek találhatók, akik bármilyen kétely megfogalmazása esetén, de már csak azzal, hogy léteznek és nem elvakult grétizmus hívek, nem csak a tudományból, de a normális emberiség közösségéből is kizáratnak.

Nekünk, akik a kommunista rendszert (is) megértük, ez a mindent letaroló agresszivitás ismert. Fiataljaink, gyermekeink megvezetése szintén távolról bűzlik, na és az a fenyegetés is, amely a kicsit is kétkedőket éri. Tudjuk, a grétizmus hívei nem kegyelmeznek, a gretének hada pedig azonnal támad mindent és mindenkit, aki nem tetszik neki. Mozgalmuk jelszava a "Föld", amelynek védelmébe bármi, és ha úgy tetszik nekik, annak ellenkezője is becsomagolható. 

Szárnyaikat bontogatják a szervezet mélyén megbúvó grétizmus nagykövetei, akiknek már nem számít, hogy az "igaz ügy" mentén mekkorákat hazudnak, az sem, hogy ezzel önmagukat teszik nevetségessé, legyenek tudósok, politikusok, vagy akár maga a római pápa is. Nem számít, mivel a milliárdokat megszólító balliberális média teljes mellszélességgel kiáll mellettük, és mindent tarol, ami nincs szinkronban a világ azonnali megváltásával, a grétizmus elveivel.

Megfelelési kényszerüktől – és pénzügyi érdekeiktől! – hajtva egymással versengenek a "klímaszakértők", mit is lehetne még lesújtót, megdöbbentőt mondani klímaügyben, ugyan mivel lehetne istenüket, Grétit túlszárnyalni, vagy tovább magasztalni.

Csak egy az ilyenek ezrei közül, a már a grétizmus kialakulása előtt is klímaszédelgő, a CEU-s professzor, Ürge-Vorsatz Diana.

Nézzünk a körmére!

Ő az, aki előbb az egyik legkomolyabb  keresztény portálon]]> érzékenyítette ]]>ki tudja kinek a megbízásából a keresztényeket, most pedig az ellenoldal, azaz sajátjai, a 168óra biztosított neki szólást, hisz hangzatos címe van: ő az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testületének munkatársa, talán valamiféle alelnöke is. 
Keresnünk sem kell a hazugságokat, csúsztatásokat a Soros-féle egyetem tanáránál, szinte minden második gondolata bűzlik.

Ragadjunk ki néhányat.

"Azt gondolom, egyáltalán nem volt sikeres ez a klímacsúcs, hiszen egy ország sem lépett elő igazán konkrét vállalással arról, hogy miképp fogja a párizsi megállapodásban vállalt ambícióit megnövelni." – mondja Ürge-Vorsatz.

Majd néhány bekezdéssel odébb már a cikk is meghazudtolja:
– Áder János képviselte a klímacsúcson, és elmondta, hogy az ország 2030-ra tízszeresére kívánja növelni a napelem-kapacitását,
– fokozatosan kivezeti a szénhasználatot,
– a 25 ezer fősnél nagyobb városokban 2030-ra már csak elektromos buszok járhatnak majd,
– folytatódik az újraerdősítés – 2050-ig 30 százalékkal növelik az erdőtakaró méretét,
– 2019-2021 között Magyarország 6 millió amerikai dollárral támogatja majd az éghajlati finanszírozást, aminek egy része a Zöld Klímaalapba kerül.
Ez Magyarország vállalása, de Németország is nem oly rég jelentette be, hogy újabb csillagászati összeget fordít környezet- és klímavédelmi kiadásokra.
Íme egy másik gondolat:
"...már annyira olcsó és vonzó a napenergia, hogy nagyon sokan maguktól is ezt a megoldást választják."
Ehhez képest tény:
– A napenergia megkötése nem olcsó és nem is egyszerű. Egy-egy háztartásnak minimálisan 2-3 millió forintos befektetésre van szüksége arra, hogy az 8-10 év után talán(!) megtérüljön.
– A "nagyon sokak" tehát, akik "maguktól" ezt vállalják, rendelkeznek kb. 2 millió forinttal, és biztosak benne, hogy 8-10 év múlva is olyan hatékony és hibamentes lesz rendszerük működése, mint induláskor, belevághatnak ebbe a projektbe..., ja igen, és mindig süssön a nap, amikor éppen kell az energia :D
Közben arról az apró tényről se feledkezzünk meg, hogy ha mondjuk holnap valóban minden háztartás élne ezzel az "olcsó" lehetőséggel, akkor összeomlana a hazai energetikai rendszer.
A grétizmus magyarul beszélő nemzetközi nagy greténje, az ő ura, Greta Thunberg magasztalását sem hanyagolhatta:
"Svédországban egy év alatt húsz százalékkal csökkent a repülőutak mennyisége, (...) ez annak köszönhető, hogy Greta és az édesanyja nem repülnek többet.” (De kevesebbet sem?!)
– Meg nem erősített információk szerint Grétike repülővel jön vissza amerikai útjáról, ahogy azok hatan is, akikkel áthajózta az óceánt, hogy ne menjen repülővel.
Önök, akik e sorokat olvassák, bizonyára értik, de Ürge-Vorsatz kedvéért számoljunk.
Ebben az esetben Gréti repülőutas mérlege az ENSZ közgyűlés okán:
1 "karbonsemleges" (dehogy az, de mindegy) hajóút oda + 6 undorító, szennyező repülőút vissza = 6, a grétizmus szerint a Földet pusztító cselekedet.
Ha nem hajózott volna:
1 undorító, szennyező repülőút oda + 1 undorító, szennyező repülőút vissza = 2, a grétizmus szerint a Földet pusztító cselekedet.
Greta Thunberg tehát háromszorosan szennyezett azért, hogy torzított arccal sziszeghessen sok fogyatékos politikus előtt és ellen, akik megtapsolták ezért.

Valami itt nem stimmel?
Nem bizony! Mégpedig a számok, azok a fránya számok, amelyek euró- és dollármilliárdokra rúgnak, amit éppen most préselnek ki a Grétizmus istene mögé rejtezett, az ÜVD-féle gretének hadával megtámogatott, a klímahisztit és az apokaliptikus jóslatokat meglovagló gazdasági érdekcsoportok.

A Soros-féle álcivil szervezetek már itthon is sok éve képzik a grétizmus zöld janicsárvezetőit, az iskolakerüléssel(!) egybeforrasztott nyilvános janicsártoborzás pedig pénteken délelőtt megkezdődött.
Gyermekeink, skandálva az azonnali cselekvésre felszólító jelszavakat, kimentek az utcára.
Lesz-e megfelelő válaszunk arra, hogy a grétizmus keltette hisztériát megállítsuk mielőtt nagyobb lendületet venne?

Ja, igen, balliberális újságírók úgy látták, hogy Karácsony Gergely is ott volt a tüntetők között...

Üdvözlet,
 KJ
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Flag gondolja (33) Tereb (142) Politika (1581) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6339) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Gazdaság (667) Mozi világ (440) Vetítő (30) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Nagyvilág (1464) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Történelem (15) Kultúra (6) Mozaik (83) Heti lámpás (260) Jobbegyenes (2428)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>