Ma 2020 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Greta Thunberg jelentette, ő is elkaphatta a koronavírust

Greta Thunberg jelentette, ő is elkaphatta a koronavírust

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Szegény.

Greta Thunberg még Svédországba Közép-európai útjáról hazatérve jelentette be, hogy önkéntes karanténba vonul. Kiderült, hogy a klíma aktivista és édesapja is megfertőződhetett az új koronavírussal, akivel együtt utaztak haza Brüsszelből.

Greta a Facebook oldalán kedden azt írta, 10 napja észlelte magán a tüneteket, szóval ő is megfertőződhetett, de már jól van, őt speciel a legutóbbi megfázása jobban megviselte. 

Fáradt voltam, fájt a torkom, rázott a hideg és köhögtem. Apám ugyanazokat a tüneteket tapasztalta, de sokkal intenzívebben, neki a láza is felszökött – írta.

Miközben idehaza folyamatosan hisztizik az ellenzék, amiért szerintük nem végeznek elég vírustesztet, a “klímahős” a svéd helyzetről azt írja, ott egyáltalán nem tesztelik csak és kizárólag azokat, akik súlyos tüneteket produkálnak. Mivel őt sem tesztelték, ezért saját magát diagnosztizálta… 

Greta Thunberg úgy fogalmaz, ő alig érezte magát betegnek. Szerinte azért is veszélyes ez a vírus, mert sok fiatalnak ennyi tünete sincs és a tudtuk nélkül adják tovább a fertőzést. 

]]>www.pestisracok.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Politika (1571) Sport (729) Egészség (50) Belföld (5) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1450) Jobbegyenes (1798) Gazdaság (652) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Tereb (140) Heti lámpás (241) Mondom a magamét (4650) Irodalmi kávéház (489) Tv fotel (65) Életmód (1) Történelem (14) Vetítő (37) Gasztronómia (539) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>