Ma 2022 június 28. Levente, Irén napja van. Holnap Péter, Pál napja lesz.
spottle.jpg

Georg Spöttle nagyon bekezdett, állva hagyta az ellenzéket

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A politika nemcsak közügy, hanem személyes is...

A választókkal álmodni meg az új várost...

A politika nemcsak közügy, hanem személyes is, hiszen mindenki életét érinti, a választókét éppen úgy, mint a képviselőkét. Ezért is megyünk ki heti két alkalommal a szentesi zöldségpiacra, hogy közösen jelöljük ki a célt. Tegnap is rengeteg impulzust kaptunk. Több szülő és nagyszülő panaszkodott, hogy gyermekük Szegedre, Pécsre vagy Budapestre megy tanulni.

Ez a Fidesz számára már régóta gond, mivel aki elmegy, az a legritkább esetben tér vissza szülővárosába. Szentes van akkora város, hogy ide lehetne hozni egy főiskolát, vagy egyetemi kart. A fiataloknak nem kellene méregdrága albérletet vagy koleszt fizetni, hanem otthon lakva diplomázhatnának.

Persze a végzettség után is meg kell tartani őket. Ezért akarunk olyan versenyképes munkahelyeket, mint Komáromban, Hatvanban vagy Kecskeméten vannak. Nagy cégek ott 300.000 forint nettó kezdőbérrel alkalmazzák a munkaerőt. Ez nem a hely sajátosságán múlik, hanem a fideszes városvezetésen. Tenni kell a városért, ez a titok nyitja. Sok cég, sok befolyó iparűzési adó. Abból pedig lehet tovább építkezni.
Érdekes, hogy pont a baloldali szavazók támadnak minket a fiatalok elvándorlása miatt, pedig tudniuk kellene, a kincstár kulcsa és a döntés mindig a polgármesternél van.

Győzelem esetén azt fogjuk elérni, hogy a fiatalok nem el, hanem más városokból is ideköltöznek majd Szentesre.

Hajrá Fidesz, hajrá Szentes!

Forrás: ]]>Georg Spöttle Facebook oldala]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1465) Mozaik (83) Sport (729) Kultúra (6) Politika (1581) Vetítő (30) Gazdaság (665) Autómánia (61) Történelem (15) Heti lámpás (259) Szépségápolás (15) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (141) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2341) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6147) Mozi világ (440) Belföld (7) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (513) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>