Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
Geert Wilders szerint a Soros-cimbi Rutte egy „hasznos idióta”

Geert Wilders szerint a Soros-cimbi Rutte egy „hasznos idióta”

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)

Mark Rutte holland miniszterelnököt mindig kiveri a víz, ha meghallja Magyarország nevét.

Több holland jobboldali politikus is megvédte Magyarországot Mark Rutte holland miniszterelnökkel szemben.

Úgy tűnik, hogy Mark Rutte holland miniszterelnököt mindig kiveri a víz, ha meghallja Magyarország nevét.

A liberális politikus most épp arról értekezett a brüsszeli uniós csúcsra érkezve, hogy Magyarországot el kell távolítani az EU-ból, illetve a pedofilellenes törvényról szólva kijelentette, hogy azt vissza kell vonni, és „térdre kell kényszeríteni” minket.

Csak a szokásos.

Azonban nem minden holland politikus őrült meg teljesen.

A bevándorlásellenes, jobboldali Geert Wilders a Facebook-oldalán szabadkozott a holland kormányfő miatt.

Elnézést kérek emiatt a hasznos idióta Rutte miatt. Ne feledjék, nem a holland emberek nevében beszél. Hazudott a parlamentnek, nagy botrányokba keveredett saját népe ellen, és felelős a tömeges iszlám bevándorlásért, amely az LMBTI-emberek elleni erőszakhoz vezet. Ne foglalkozzanak vele”

– írta.

Továbbá a Danube Institute blogján ]]>arról számoltak be]]>, hogy a hollandiai törvényhozás határozatot fogadott el, amelyben elítélték a magyar pedofilellenes gyermekvédelmi törvényt.

Pepijn van Houwelingen, a Fórum a Demokráciáért (FvD) párt képviselője a szavazást megelőző vitában azt mondta, hogy ő védené meg Magyarországot, hiszen az „jelenleg nincs itt az ülésteremben”. A politikus véleménye szerint

Mark Rutte miniszterelnök azért utazik az EU-csúcsra, hogy kioktassa a kelet-közép-európai országokat.

Van Houwelingen viszont kiemelte, hogy miközben Rutte a magyar demokráciát félti, addig Hollandia az ő miniszterelnöksége alatt hagyott figyelmen kívül népszavazási eredményeket.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Mozaik (83) Jobbegyenes (2805) Heti lámpás (314) Belföld (11) Kultúra (9) Egészség (50) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Gazdaság (710) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Történelem (18) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7613) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>