Ma 2021 szeptember 21. Máté, Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.
A Politico cenzúrázta Varga Juditot

A Politico cenzúrázta Varga Juditot

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Felháborító! Elég volt!

Az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a Politico nevű lapnak írt cikkét cenzúrázták.

Milyen érdekes, hogy éppen George Orwell születésének 118. évfordulóján kell értesülnöm arról, hogy a Politico cenzúrázta a cikkemet.
A gyermekeket és szülőket védő törvénnyel kapcsolatos nemtelen és aljas hazugságokra adtam volna tiszta és egyenes, tényeken alapuló válaszokat írásomban, de úgy látszik, az igazság nincs ínyére az európai sajtónak” – írja bejegyzésében Varga Judit.
Majd így folytatta:
 
Sokszor láttunk már ilyet a liberális médiától... Ha nem értenek veled egyet, akkor elhallgattatnak, azaz nem közlik a cikket.”
 
A módszer jól bejáratott: megtámadnak, ránk zúdítják hazugságaikat, de nem hagyják, hogy az ember megvédje magát vagy cáfolja a gőzhenger vádaskodásait. Felépítenek egy gyűlölethadjáratot a sajtóban a másik fél cenzúrázásával. Ez lenne a szabad Európa?
 
A miniszter kiemelte, hogy mindeközben Magyarországon mindenki szabadon és megkülönböztetés nélkül élhet.
 
A törvénnyel a magyar kormány a gyermekeket és a szülők jogait védelmezi az Európai Unió Alapjogi Chartájának megfelelve, azzal összhangban.
Az európai újbeszél azonban a hazug arrogancia, a korlátokat nem ismerő rágalmazás nyelve.
Ide jutottunk. Ha látná Orwell...

Nem ez az első eset, hogy a ]]>Politico cenzúrázza a konzervatív véleményeket]]>.

Ben Shapirót, az egyik leghíresebb amerikai konzervatív politikai kommentátort még január elején próbálták meg bedarálni. Őt éppen rasszizmus és iszlamofóbia vádjával.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1458) Mozi világ (440) Tereb (138) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (505) Tv fotel (65) Mozaik (83) Egészség (50) Jobbegyenes (2115) Kultúra (6) Mondom a magamét (5584) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Heti lámpás (255) Gazdaság (662) Életmód (1) Belföld (6) Politika (1578) Sport (729) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>