Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
73a3dce0d4295560e3ca8bfcba109c45.jpg

Gajdics Ottó: Terrorveszély és őrület

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Megnyugtató tény, hogy legalább a magyar hatóságok a súlyának megfelelően kezelik azt a veszélyt, amit az Európát szinte ellenőrizetlenül elözönlő bevándorlók tömegei jelenthetnek, és meghozták az ilyenkor szükséges intézkedéseket.

Az európai politikai elit egy része ugyanis úgy viselkedik, mint egy másodosztályú amerikai sci-fi tepsiképű hatósági embere, aki nem akarja felfogni az invázió tényét, és addig-addig igyekszik integrálni az idegeneket, amíg csupán egy sötét paca marad belőle a padlón. Az sem megnyugtatóbb, ha azért a háttérben a saját bőrét menti ez a réteg, csak bennünket hülyítenek a szerintük politikailag korrekt dumával. Mert távol álljon tőlünk a riogatás, az oktalan pánikkeltés, hiszen ez tovább bonyolítaná az amúgy sem egyszerű helyzetet. De van ennél rosszabb reakció is, amikor valakik álszent szövegekkel, hamis ideológiákból kikövetkeztetett téveszmékkel szándékosan gyengítik a társadalom természetes védekezőképességét.

A minap maszkban, felfegyverkezve megpróbált betörni autójával egy belga laktanyába egy férfi, de a hatóságok nem tekintik terrorcselekménynek az esetet, hanem igyekeznek elmeháborodottnak beállítani az elkövetőt. A migránsbizniszben utazóknak feltehetően most még nem áll érdekükben a robbantgatás, ezért soha nem fogjuk megtudni, ki volt, és mit akart a támadó. Az igaz­ságot elmebajjal elkendőzni vágyó motívum egyébként az amerikaiaknál sokkal jobb orosz kémfilmekben is gyakran feltűnik. És akkor a kis magyar „pszichóról” még nem is beszéltünk. Idehaza minden biztonságpolitikai szakértő arra figyelmeztet, hogy a nyitott határok merkeli politikája miatt úgy járnak át Európán a legkülönfélébb kiképzést kapott terroristák, mint huzat a házon, de a bukott ideológia hazai hívei ahelyett, hogy érdemi javaslatokat tennének a védekezésre, bértollnokaik segítségével kikezdik a hozzáértők szakmai hitelességét, leügynöközik, megpróbálják bolondnak beállítani őket. Tényleg őrület.
Nincsenek persze irigylésre méltó helyzetben a honi balliberális oldal megtépázott seregei, hiszen most is, mint eddig bármikor a történelemben, kívülről várják, hogy valaki, most történetesen Angela Merkel, megfogalmazza az ő véleményüket migránsügyben. De a német kancellárnak van éppen elég baja, mert a népszerűsége után odalehet a kormánya is, ha a bajorok beváltják fenyegetésüket, és a konzervatív CSU visszahívja minisztereit. Egyébként Horst Seehofer, a népvándorlástól legjobban szenvedő német tartomány, Bajorország miniszterelnöke visszaadta a reményt nyilatkozataival azoknak, akik már-már tartottak Németország totális megbuggyanásától. Zárt szerelvényekben továbbítaná a migránsokat oda, ahol még mindig a befogadás lélekemelő voltáról papolnak.

Ilyen körülmények között azon már nem is csodálkozik az ember, amit Ausztria művel ebben a kérdésben. Werner Faymann kancellár előbb lefasisztázta Orbán Viktort, majd sameszei úgy hasonlították a rossz emlékű vasfüggönyhöz a déli zöldhatáron épült ideiglenes kerítést, hogy közben kilométeres sorok jelezték az M1-es autópályán, ha a sógoroknak úgy szottyan kedvük, akkor ténylegesen lezárják mindenki előtt a legforgalmasabb utat is. És láss csodát, most kerítést építenek. Méghozzá a Szlovéniával közös határukra, mert másképp nem bírnak az arra hömpölygő emberáradattal. De, hogy az osztrák vezetők hűek maradjanak önmagukhoz és stupid nyelvhasználatukhoz, az építményt kapunak nevezik oldalszárnyakkal.
Mi pedig bentlakásos intézménynek hívnánk az objektumot, ahová küldenénk őket, állandó, szoros orvosi felügyelettel. Ha hasonlítani szeretnénk rájuk. Mivel szeretne a fene, maradjunk inkább a bolondok házánál.

]]>www.magyaridok.hu]]> - Gajdics Ottó

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (322) Mozaik (83) Egészség (50) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Életmód (1) Autómánia (61) Jobbegyenes (2825) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7725) Gasztronómia (539) Sport (729) Gazdaság (713) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Politika (1582) Nézőpont (1) Tereb (146) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>