Ma 2021 június 16. Jusztin napja van. Holnap Laura, Alida napja lesz.
390e1b41d5c95a6fa5da5b0ced26c69a.jpg

Gajdics Ottó: Non-paper

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Korrupció az, ha egy országban nem az amerikai érdekek érvényesülnek. Legalábbis erre lehet következtetni, ha összevetjük André Goodfriend akkori amerikai ügyvivő tavaly őszi, nyilvánosságnak szánt dörgedelmeit {...}

{...} gazdaságunk súlyos fertőzöttségéről, az adóhivatal vezetőinek korruptságáról azzal a dokumentummal, ami szinte egy időben keletkezett a kitiltási botrány kirobbanásával, és bármiféle csúsztatás, mellébeszélés, hazudozás nélkül fejezi ki az Egyesült Államok ellentmondást nem tűrő beavatkozási szándékát a magyar belpolitikába.

A választási törvény módosításától a reklámozás szabályozásán keresztül az Alkotmánybíróság hatásköréig igen széles azon politikai témák köre, amelyek intézését a magyar nép a demokratikusan megválasztott parlamentre és a kétszer is kétharmados győzelmet arató pártok által jelölt kormányra bízta, nem Hillary Clinton köreire. Ám mint értesülhettünk róla, Goodfriend úréknak ezzel baja volt, és baja van ma is.

A választópolgárok azon részét, akik szavazatukkal hozzájárultak a helyzet ilyen alakulásához, régóta foglalkoztatja az a kérdés, mi okozhatja ezt az élénk tengerentúli érdeklődést aziránt például, hogy ösztönzi-e kellő mértékben a magánadományokat a kormány a civilszervezetek részére. És miért hadováltak közben hivatali visszaélésről, korrupciós fenyegetettségről? Most, hogy a Mandineren nyilvánosságra került a titkos non-paper, szerencsére megoldódott ez a dilemma is.

A túlmozgásos főnökéhez kísértetiesen hasonlóvá vált Gréczy Zsolt DK-s politikus ugyanis azonnal lerántotta magukról a leplet, és közölte a Vörös Hadsereg napiparancsait megszégyenítő hangnemben készült irományról, hogy nehéz kritikával illetni, hiszen pontosan azokat a normákat tartalmazza, amiket a magyar demokratikus ellenzék is hétről hétre követel. Tehát az amerikai szándék sem volt más, mint amit a honi Orbán-fóbiásoktól megszokhattunk, vagyis a „rezsim” elsöprése, a demokratikusan megválasztott kormány megbuktatása.

Demokrácia az, ha azok vannak hatalmon, akik ájultan igyekeznek kiszolgálni valamelyik aktuális nagyhatalmat. Legalábbis így képzelik a szanaszét esett baloldal osztódással szaporodott pártocskáiban. Őket nem háborítja föl most sem a durva semmibevétele nemzeti szuverenitásunknak, sőt, együtt izgulnak az amerikai nagykövetség politikai osztályával, ahol állítólag alig várják, hogy vége legyen a menekültkrízisnek, mert akkor újra a kormányt lehet vegzálni.

Az sem érdekli a felfuvalkodott észosztókat, hogy egy vidéki embercsempészbanda szervezettebben működik, mint ez az „amerikás” ellenzék. Így amennyiben tavaly az ő elképzeléseik szerint alakultak volna a dolgok, akkor nem krízis lenne most, hanem soha nem látott káosz, s miközben a bevándorlók tömegei átjáróháznak használnák hazánkat, ők a harmincadik miniszterelnök-jelöltet öntenék nyakon egy vödör vízzel. Valami miatt mégis ők kellenek az Egyesült Államoknak. Valami miatt mégis őket, és az őket támogató álcivileket preferálja a világ csendőre szereptől egyáltalán nem idegenkedő szuperhatalom.

Ha mélyebben belegondolunk, mi ennek az oka, az élettől is elmegy a kedvünk. Ugyanis egyetlen esetet sem tud mondani senki a jelenlegi hatalom regnálása alatt, amikor Magyarország ne lett volna jó szövetségese az Egyesült Államoknak, ne teljesítette volna a nemzetközi szerződések alapján rárótt kötelezettségeket, ne vett volna részt a közös akciókban, akár nagyon távol határainktól. Mégis rossz hangulatot tudtak kelteni a jó viszony ellenére azok, akik most Amerika-ellenes hangulatkeltéssel vádaskodnak.
Milyen kár, hogy a hazaárulás törvényi tényállásának átgondolását nem javasolta az ügyvivő úr!

Gajdics Ottó

]]>www.magyaridok.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1578) Történelem (14) Gasztronómia (539) Tereb (138) Mozi világ (440) Sport (729) Tv fotel (65) Nagyvilág (1456) Gazdaság (657) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Mondom a magamét (5368) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Jobbegyenes (2047) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (255) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (504) Belföld (6) Életmód (1) Egészség (50) Kultúra (6) Autómánia (61) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>