Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas összeesküvés-elmélet

Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas összeesküvés-elmélet

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Micsoda véletlen!

 

A szoci vezetők abban a tudatban szivaroztak, hogy a terepen minden rendben van.

Képzeljék, a minap hallottam egy olyan esetet – tán még csak nem is eset, hanem pletyka –, hogy a DK lenyúlta az MSZP hálózatát.

Mielőtt ezt egy icipicit részleteznénk, adózzunk egy perces felállással Fletó egykori nagy mutatványa előtt. Emlékezzünk arra, miként is lett ő kormányfő. Igen, úgy, hogy megpuccsolta az aktuális kormányfőt, Medgyesssyt. Nem választásokon nyert, hanem megvárta, amíg kikaparják a gesztenyét, majd nemes egyszerűséggel elvette azt. (Hogy azután több évig garázdálkodva önmagát és az MSZP holdudvarát gazdaggá, a Magyarországot meg szegénnyé, adóssá tegye.)

De hagyjuk a zárójelet, mert az tény, amit pedig most leírok, az bizony lehet, hogy fikció, azaz összeesküvés-elmélet... , persze, kivéve, ha igaz.

Szóval, a pletyka arról szól, hogy azon a bizonyos településen az MSZP hálózati főembere megtért. A DK meg kebleire ölelte. Amiről meg az MSZP helyi hálózati góréja elfelejtett szólni az MSZP-központnak. Így hát a központi szocialisták abban a tudatban szivaroztak foteljeikben, iszogatták a konyakot és lazították elgémberedett tagjaikat, hogy a terepen minden rendben.

Ott meg minden rendben is volt. Csak nem úgy, ahogy ők gondolták. A talpasok már nem az MSZP-re szavazni hergelték fanatikusaikat, hanem a DK-ra, Fletóra és Fletónéra. Akinek meg hányingere volt/van mindkettőtől, annak Momentumot zümmögtek a fülébe.

Nem, nem állítom egy pillanatig sem, hogy lehet némi alapja annak, hogy - akár néhány "megbízható belsős elvtárs" beavatásával, támogatásával - A Nagy Fletó (és elv- valamint ágytársnője) kivarázsolta az MSZP varázsszőnyegét, a hálózatot a páncélszekrényből, és azt sem állítom, hogy ha ez így történt, akkor az leginkább a teszetosza elnökének köszönhető.

Azt viszont állítom, hogy ez az (összeesküvés) elmélet, ha nem volna igaz, akkor is megüti A Nagy Kígyóbűvölő és öregecskedő neje szintjét.

U.i.
Micsoda véletlen! A Momentum környékén ott zümmög két szemtelen, MTVA-t megjárt légy, akik szerint nem is olyan rég még lehetett volna más a politika. Most meg csak egy momentumnyira vannak attól, hogy egy másik Soros-féle Lehet Más a Pénz pártjánál landoljanak, ha már – micsoda véletlen! – az álzöld szavazatok is hipp-hopp átvándoroltak ehhez a libbant bandához.

Üdvözlet,
 KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Nézőpont (1) Egészség (50) Gasztronómia (539) Heti lámpás (276) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2680) Kultúra (6) Vetítő (30) Flag gondolja (34) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Mondom a magamét (7091) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (689) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Szépségápolás (15) Életmód (1) Mozaik (83) Történelem (16) Irodalmi kávéház (529) Tereb (145) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>