Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
gyurijovo01.jpg

Feri bakancslistája

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kedvenc Ferencünk ]]>nagy utat járt be eddig is]]>, mióta felismerte, hogy mások felismerték, nem ő a megfelelő ember a miniszterelnöki székben.

Itt az ideje átvenni, hogy mi maradt még ki életéből, mi szerepelhet azon a bakancslistán, amit még Klárikának se mer megmutatni, mert a végén mehetne vissza technikát tanítani Pápára.

Gyurcsány azóta vágyakozik egy saját vesefejű törpére, mióta megnézte a Wall Street farkasait. Legszívesebben szopóálarcban húzná maga után, mikor a Kazinczy utcába megy őt nem ismerő részeg briteket zaklatni politikai látomásaival. Kerék-Bárczy szerinte ez undorító, ki is lépett a pártból. Vágó Pista szerint viszont remek ötlet, bár kicsit csalódott volt, hogy ő nem lehet a törpe.

Feri még sosem járt a vidámparkban, régóta ki akarja próbálni. Mióta találkozott Komáromy Gergővel, különösen sürgető érzés lett úrrá rajta, mivel Gergő elmesélte neki, hogy a gonosz Palpatine két fagyilkosság közepette a Vidámparkot is el akarja tüntetni, mert nem szereti, ha az emberek vidámak.

]]>kaktusz]]>

Most, hogy magánemberként ennyi ideje felszabadult, egy ideje már szeretne gondoskodni egy saját kaktuszról. Szerencsére – ahogy ez miniszterelnöki munkásságát is jellemezte – ehhez az ügyhöz is megfontoltan, saját korlátait és képességeit belátó bölcsességgel felismerve áll hozzá, tehát először egy vasgolyóról akar sikeresen gondoskodni. Ha azt nem rontja el, akkor következik a saját kaktusz.

Feri egész élete a „nyomot hagyni” vezérelv mentén zajlik. Igaz demokrataként ezt a lehetőséget másoktól sem tagadja meg, ráadásul a tetováltság maga a szabadság, Feriről pedig tudjuk, hogy nem egyszerű mezei demokrata, hanem szabad is. A tetoválószalonok ugyanakkor nagyon taszító helyek, hiszen ezekben varrják fel az antidemokratikus kopasz izomkolosszusokra a nácifasiszta, kirekesztő Nagymagyarországokat. Ráadásul az eljárás is fájdalmas, és félő, hogy Ferenc az első tűszúrásra megint ilyen hülye fejet vágna:

]]>gyurijovo03]]>

Tökéletes választásnak ígérkezik hát a henna, amely laza, modern, a liberális fiatalság státusszimbóluma, ráadásul az iszlámmal, a zsidósággal és a hinduizmussal – tehát a kereszténységen kívül szinte az összes eurázsiai vallással – kompatibilis. A henna maga a csúcsformában lévő Gyurcsány Ferenc.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6082) Életmód (1) Nagyvilág (1465) Történelem (15) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (141) Egészség (50) Gasztronómia (539) Sport (729) Jobbegyenes (2313) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Heti lámpás (259) Irodalmi kávéház (513) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (664) Politika (1581) Mozaik (83) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>