Ma 2022 július 06. Csaba napja van. Holnap Apollónia napja lesz.
Felháborító és arcpirtó szoci húzás!

Felháborító és arcpirtó szoci húzás!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Még Kunhalmi is meglepődött!

Új szintre emelték a Lánchíd-demagógiát...

A szocialista párt felszólította a kormányt, hogy az augusztus 20-ai ünnepség elmaradása miatt felszabaduló összeg egy részét adja oda a fővárosi önkormányzatnak a Lánchíd felújítására, a maradékból pedig tegyék ingyenessé a fizetős strandokat – mondta Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi elnöke, országgyűlési képviselő csütörtökön a Facebookon közvetített sajtótájékoztatóján.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón jelentette be, hogy a járványügyi védekezés miatt elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepségek, beleértve a tűzijátékot és a légiparádét is, az egyetlen kivétel a tisztavatás lesz.

Molnár Zsolt erre reagálva úgy fogalmazott, „ha lassan, de belátta a kormány is, hogy a tűzijátéknak ebben az évben nincsen helye, nincsen helye közel 10 milliárd forint elköltésének jelen helyzetben, ilyen célokra”. Ugyanakkor – fűzte hozzá – Gulyás Gergely nem fejezte be a mondatot, hiszen úgy kellett volna folytatnia, hogy a megtakarított költségeket a Lánchíd felújítására, valamint a jelenleg fizetős strandok ingyenessé tételére fordítják.

Kifejtette, azt várják, a kormány vegye fel a kapcsolatot a szabadvizek mentén lévő önkormányzatokkal, hogy – a járványhelyzet miatt legalább idén – eltöröljék a belépődíjat a fizetős strandokon.

Molnár Zsolt emlékeztetett, a szocialista aktivisták csütörtökön ezért aláírásgyűjtésbe kezdenek, és azért is, hogy a Balaton partját ne lehessen beépíteni, valamint a vitorláskikötők továbbra is állami tulajdonban maradjanak.

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Gazdaság (665) Autómánia (61) Életmód (1) Belföld (8) Mondom a magamét (6164) Egészség (50) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Heti lámpás (260) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Nagyvilág (1465) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Tereb (141) Politika (1581) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2349)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>