Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Ez a csodafegyver is be fog sülni

Ez a csodafegyver is be fog sülni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Magyar Péter a soron következő messiás, és az eddigiek is milyen jól beváltak!

gyszer csak szinte a semmiből felbukkant ez a minimum gyanús figura, Magyar Péter, aki eddig a háttérben húzta meg magát, Varga Judit mögött, bár neki ez a lapulás nem volt túl komfortos. Nem érezte jól magát ott, ahol volt, neki az első hely kellett (volna), ott akart tündökölni, szerepelni. Vörös szőnyegen bevonulni, vakuk villanásaitól elvakulni, nyilatkozgatni, szerepelni; csillogni. Meg minisztériumot vezetni.

Dolgozni viszont nem annyira szeretett. Lusta a lelkem. Ennek a két dolognak a kombinációja viszont egy igen veszélyes, rossz ízű és mérgező koktélt szokott eredményezni. Egy frusztrált, parancsolgató, erőszakos ember vált belőle. Vagy mindig is ilyen volt, csak ügyesen rejtegette valódi énjét? Ezt sem lehet kizárni.

Ami biztos, amit most látunk, hogy egy okleveles áruló, egy fekete öves vamzer, a baloldal új messiása vált belőle. Ez utóbbiban pedig úgy sütkérezik, mint egy megtermett sikló a forró kövön. Ehhez mindössze annyira volt szükség, hogy Varga Judit elváljon tőle, illetve visszavonuljon a politikától, tehát, hogy a gazdatest elmúljon gazdatestnek lenni, a parazita pedig elkezdett éhezni.

A szinte nulla munkával nettó négy-öt milliót kereső Magyar hirtelen ott találta magát egy számára kétségbeejtő helyzetben, amely nagyjából úgy kezdődik, hogy reggel 7-kor csörög az óra, majd úgy folytatódik, hogy az ember bemegy szépen a munkahelyére dolgozni, és úgy végződik, hogy fáradtan hazamegy az otthonába. Szép, szép, könyvekben, filmekben jól is mutat, de neki ehhez semmi kedve nem volt, nem kívánta a szervezete a melót. Egyetlen porcikája sem. Nem ehhez volt hozzászokva.

Így Péterünknek, miután realizálódott benne, hogy mi vár rá, elege lett, csiripelni támadt kedve. Meg is kereste hát Gulyás Mártont, az ultrabaloldali Partizán vezetőjét és első számú műsorvezetőjét. Hogy árulkodjon. Gulyás valamiért nem gyanakodott, nem ébredt fel benne a mindennel is kritikus újságíró, inkább empatikusan hallgatott meg alákérdezett, olyan benyomást keltett, mint egy tüzelő mikrofonállvány, aki megrészegült a tavasztól, az ébredő természettől, a madarak csicsergésétől, a nyíló virágok illatától, de elsősorban Magyar búgó hangjától. És persze a lehetőségtől, hogy akkorát fog bukni a kormány, mint az ólajtó.

A színpadot készségesen megácsolta az erőszakos vamzernek, és kiváló ütemérzékkel elindította a balos messiássá válás útján.

A messiásvonatra persze a szokásos ügymenetnek megfelelően szinte azonnal felkapaszkodott a Telex és a 444 is, ők is megcsinálták a saját interjújukat, pontosabban: lihegő talpnyalásukat Magyarral, akit olyan zavarba ejtően körbe- és agyonimádtak, hogy komolyan elkezdtem hiányolni a 18-as karikát. Persze az önfeledt szervilizmus meghozta másokban is a kedvet, a libernyák influenszerek is rákívántak az erőszakos Magyarra.

Ja igen, így megy ez, a baloldal már régóta a futóbolondok, a tehetségtelenek, az idióták gyülekezete, ezért a libsi nyilvánosság évek óta ott tart, hogy azonnal izgalomba jön, ha meglát egy magát jobboldalinak mondó figurát. Leborulnak elé, elkezdik imádni, dalokat, verseket, csasztuskákat írnak neki, a vállukra veszik, és időnként áldozatokat mutatnak be neki, miközben katatón állapotba kerülve, remegő szájjal azt kezdik ismételgetni, hogy szükség van egy valódi konzervatív pártra, egy rendes jobboldali politikusra. 

Márki-Zay is hogy bejött. Ja, nem.

A Jólvanezígy YouTube-csatorna műsorvezetői is örülnek. A nőverőnek, a bántalmazónak. Jó, hát a fideszes asszonyt nem gond verni, bántalmazni, terrorizálni. Belefér. Megérdemli. Fideszes nő verve jó, rá nem vonatkoznak a #metoo mozgalom roppant szigorú, statáriális törvényei, speciális szabályai. Ugye Mérő Vera művésznő is így gondolhatja, pedig általában a szürke hétköznapokon ő szokta leghangosabban követelni azon férfiak megbüntetését, akikre a bántalmazás, illetve a kapcsolati erőszak gyanújának árnyéka vetül.

Most ilyesmire valamilyen furcsa és megmagyarázhatatlan okból nem került sor, ellenben Mérő ájultan posztolt Magyar Péter tüntetéséről, és úgy jellemezte a Varga Juditot bántalmazó férfit, mint aki egy valóságos államférfi. Mondjuk én nem pontosan tudom, hogy melyik alternatív komcsi univerzumban államférfi az, aki bántalmazza a feleségét, de olyan nagy államférfiakról sem hallottam még, akik titokban hangfelvételeket készítenek a párjukról, amelyekkel aztán hosszú ideig zsarolják őket. VV Zsolti sem akart és valószínűleg nem is tudott kimaradni az összbaloldali messiáscsinálásból, meg hát ezen a téren hatalmas rutinnal rendelkezik, aki látta szerelmesen olvadozni a bu…zó, zsidózó Márki-Zayval beszélgetve, az már pontosan tudja mi az a Stockholm-szindróma.

Nagy Ervin sem igazán szereti, ha épp nem róla beszélnek, úgyhogy ő is megölelte Pétert, a sofőrjének szegődött, ami ismerve, hogy a Katonában pont ő volt, aki zaklatott színésznő mellé állt, nekem tényleg furcsa. Magyar egy zaklató, egy bántalmazó, egy rohadék. „Olyan értékrendet képvisel, amivel egyetértek.” Mondta. Mármint Ervin. Én meg nem hiszem el, amit hallok.

Szerintem Ervinnek sok hülyesége van, sőt sajnos egyre több, de nekem eddig úgy tűnt, hogy nem a nőverős értékrendet képviseli. Ott van még az előző, kidobott, elfelejtett messiás, Pankotai Lili is, aki az első sorokban csápolt a bántalmazónak, mi több, azt írta, hogy ő is Magyar Péter. Én mondjuk sok mindent kinéztem a hölgyből, de hogy titokban verni szokta az emberét, na erre még én sem gondoltam.

Puzsér is olyan dacosan imádja Magyart, hogy komolyan kezdem azt hinni, hogy ez valami trollkodás. Minél több, finoman szólva is aggasztó dolog derül ki Varga Judit volt férjéről, Puzsér annál nagyobb rajongó. Bolgár elvtárs is nagyon éli ezt a Magyar-dolgot, láthatóan legalább annyira imádja a bántalmazót, mint Fábián Tomi meg Mérő Vera, a jeles és makulátlan múlttal rendelkező újságíró mértéktartó és objektív gyorselemzésében rámutatott, hogy mértéktartó és objektív meglátása szerint Magyar jobban beszél, mint a fiatal Orbán.

Ha ő mondja, biztosan úgy van, bár én úgy vagyok ezzel, hogy dicsérjen téged egy komcsi klubrádiós, főleg ha jobboldalinak vallod magad. A sort a végtelenségig lehetne sorolni, amibe Lengyel Tamás is beállt persze, és sokan mások, de ismerjük a receptet. 

Láttuk már többször is, hogy megy ez. Legutóbb Márki-Zay Péterben látta meg a csalódott baloldali nyilvánosság a csalódott fideszest. És a megváltót, ugyebár. 

Az a projekt is remekül sikerült. Mert ahogy Magyar, úgy Márki-Zay sem jobboldali, hanem liberális, ő maga mondta, ahogy azt is, hogy Demszky-plakátok voltak a szobája falán.

Imádja őt a komplett dollármédia, a komcsik, a libsik, Bolgár elvtárs, Rangos Katalin elvtársnő, Nagy Ervin és Lengyel Tamás. Nincs itt semmi meglepetés, aki a balosok között érzi jól magát, aki a balosoknak udvarol, akinek a balosok udvarolnak, az balos. Ez a csodafegyver is be fog sülni. 

Kérem a kávémat!

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Politika (1582) Vetítő (30) Egészség (50) Autómánia (61) Mondom a magamét (7603) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Gazdaság (709) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Életmód (1) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (313) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2804) Irodalmi kávéház (537) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>