Ma 2023 június 10. Margit, Gréta napja van. Holnap Barnabás napja lesz.
Eszenyi Enikő "kivégzése"

Eszenyi Enikő "kivégzése"

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mottó Rákosi Mátyástól: Aki nincs velünk, az ellenünk van.

A kormánypártisággal nehezen vádolható Vígszínház igazgató is bűnbe esett, ugyanis nem volt ott a „háromszínházak” (Katona, Örkény, Radnóti) kormányellenes tüntetésén.

Ez bűn, olyannyira, hogy vasárnap este a Vígben a tapsrend alatt molinót feszítettek ki ellene, hogy:
„Távol maradni is bűn, Enikő!”

Tehát, már a mai mindenből és mindenkitől elfordult és felfordult, mindent tagadó értelmiség még azoklat is kiveti magából, sőt tetemre hívja, akik nincsenek mindig a vártán, esetleg nem akarnak mindenben részt venni, ami szerintük komolytalan.

Félreértés ne essék, nem Eszenyi Enikőt akarom védeni, nincs is miért, de ez az eljárás tipikus: „bármennyire is velünk vagy, Enikő, a széked kell valakinek, és mivel nem voltál ott a karigeris, pintérbélás, gothárpéteres tüntetésen, buknod kell!”

„Ha nem tudtad volna, Alföldi Robi akar a Vígszínház igazgatója lenni?! Bármennyire is szeretünk, neked menned kell, különben is laput kötöttünk volna a talpad alá, na, de hát így, hogy ott sem voltál a nagy ellenzéki színházi performanszon, így, pláne!”

Tudod, Enikő, én azt hallottam rólad, azt nyilatkoztad, hogy téged a Vígszínházból csak lábbal előre visznek ki.

Lássuk csak?!

U.i.: Vagy végül a Vidnyánszkynál fogsz kuncsorogni rendezésért, szerepért? Mert a saját (elképzelt) barátaid végeznek ki?

Csókol benneteket:

Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Kultúra (6) Tereb (142) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2626) Vetítő (30) Tv fotel (65) Heti lámpás (264) Gazdaság (681) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (521) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1306) Belföld (9) Sport (729) Mondom a magamét (6864) Szépségápolás (15) Életmód (1) Történelem (15) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Egészség (50) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>