Ma 2024 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
6f6d6a362b5285b1a142f555cb467515.jpg

GFG a Centrális Erőtérben 6.: Gyurcsány a kapuk előtt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Senkinek se legyen kétsége, mindaz, ami ma a baloldalon történik, Gyurcsány Ferenc akarata szerint történik. Ami totális kudarc a baloldalnak, az nagy lehetőség Gyurcsánynak. Minden a terv szerint alakul.

Arra ugyanis még nem volt példa, hogy a baloldal jelöltje két héttel a választás napja előtt visszalépjen egy másik párt jelöltjének a javára. Márpedig éppen ez történt hétfőn.

A baloldal tegnap arról döntött, hogy nem indul el Budapestért. Arról hoztak döntést, hogy se a pártjaik neve, se a logóik, se a jelöltjük ne legyen ott október 12-én a szavazólapokon. A választóikat pedig arra fogják kérni, hogy vagy koncentráljanak a kerületi jelöltekre vagy a visszalépő Falus Ferenc helyett egy „törpepárt”, a Modern Magyarországért Mozgalom jelöltjét, Bokros Lajost támogassák majd szavazataikkal. Ez a teljes kapituláció programja. De mégis kinek állt ez érdekében?

Senki másnak, csak Gyurcsány Ferencnek. Gyurcsány érdeke, hogy a baloldal minél roszabbul szerepeljen az önkormányzati választáson. Gyurcsány érdeke, hogy az MSZP és az Együtt is tovább gyengüljön. A megtalált új közös jelölt, Bokros is Gyurcsány embere.

Gyurcsány ugyanis abból indul ki, hogy vezetési válság van a baloldalon. A DK-n kívül minden kisebb-nagyobb politikai szervezet azzal küzd, hogy nincs igazi vezetője. Ha a baloldal kudarcot szenved el az önkormányzati választáson, akkor jöhet Gyurcsány terve: a baloldali pártunió. A Munkáspárttól az MSZP-n, Együtt-PM-n, DK-n át egészen a Bokros-féle Modern Magyarország Mozgalomig húzódó baloldali pártunió vezetője természetesen nem is lehet majd más, mint Gyurcsány Ferenc. Akit azonban sürget az idő. Azért kell sietnie, nehogy megjelenjen valamilyen alternatíva. Egyenlőre azonban minden Gyurcsány akarata szerint történik.

]]>Gyurcsány a kapuk előtt.]]>

]]>http://gfg.blog.hu/]]> - G.Fodor Gábor

G. Fodor Gábor Századvég Stratégiai Igazgató - Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen.

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Heti lámpás (306) Mozaik (83) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Tereb (146) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (535) Sport (729) Történelem (17) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Gazdaság (698) Politika (1582) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Életmód (1) Jobbegyenes (2763) Belföld (10) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7425)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>