Ma 2019 május 27. Hella napja van. Holnap Emil, Csanád napja lesz.
Erős üzenet az Arckönyv alapítójának

Erős üzenet az Arckönyv alapítójának

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Márk, ez csípni fog!

Dear Mark!
I know that lots of people are afraid of you. But, I am not!
Innentől hadd váltsak hunglishra!

Kedves Cukorhegyi Márk!

Az addig rendben van (right), hogy nem szereted (doesnt like) Orbán Viktort, Magyarország (Hungary, not hungry, but I know, that you know, whats the different) miniszterelnökét (prime minister).
Az is rendben van (right), hogy magyar kutyád van (puli), ám az nincs rendben (not right), hogy letiltod a magyar gasztrokultúra (gastro) egyik leglátogatottab honlapját, a mindmegette.hu-t.

Mi zavar ebben téged (whats the matter with you)?

Talán az, hogy a magyar (hungarian) konyha erősen fűszerezett (spicy)? Bizony (thats right), ha tökös legény lennél, mint mi magyarok (like us), bevállalnád az erőset (hot), a csípőset (chilli), még akkor is, ha tudnád (if you knew), hogy kifelé is csípni fogja a popsidat (your bottom). Nem arról kellene szólnia, hogy betiltod (censored) az erős paprikát, mert csíp, hanem elfogadod, hogy van ilyen (is), és sokan szeretik (like).

Ennyi (Thats all folks)!

Csókol benneteket:
Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (205) Mozi világ (440) Autómánia (61) Politika (1571) Szépségápolás (15) Belföld (5) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Történelem (3) Vetítő (37) Mondom a magamét (3630) Nagyvilág (1305) Sport (727) Mozaik (6) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (4) Flag gondolja (32) Gazdaság (608) Egészség (50) Jobbegyenes (1522) Életmód (1) Irodalmi kávéház (460) Tereb (125)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>