Ma 2023 február 03. Balázs napja van. Holnap Ráhel, Csenge napja lesz.
Én. Szeretem. Majtényi Lászlót

Én. Szeretem. Majtényi Lászlót

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha ő nem lenne, nem tudnám, hol állok.

Bevallom, először, amikor olvastam a volt köztársasági elnök-jelölt-jelölt friss olimpiai bajnokainkat lemigránsozó facebook-bejegyzését felhorgadtam, sőt meg voltam rőkönyödve. Majd felvettem a micimackós gondolkodó pózt, és rájöttem, hogy Majtényi László olyat tett, amire nagy szükségünk van.

Köszönet érte Laci bá’!

Ugyanis, ha nem lenne az a pár(száz) pesti értelmiségi, aki lépten-nyomon próbálja megalázni a magyarságot, nem tudnám biztosan, mi is a magyar. Vagy ki is…

De Majtényi is támpontot adott, ahogy Landeszmann, Heller, Kálmán O., Havas, Farkasházy, Puzsér , Gyurcsány, Vágó Pista bácsi (és még sorolhatnám a sok magyar nyelvű magyargyűlölőt).

Ha nem lennének ennyire ostobák (mentségükre szolgáljon, hogy legalább őszinték), komolyan aggódnék a magyar nemzetért. Így nem. Mert mindig van egy mesüge, aki mond egy olyat, ami miatt a rendes magyar emberek összenéznek, összezárnak (hogy ezt/ezeket talán mégse!).

Laci, te, hallod-e?! Migránsnak titulálni egy magyar anyától, magyar földön született olimpiai bajnok testvérpárt, óriási sületlenség volt. Mindamellett, hogy tudom, az ember (bármitől) módosult tudatállapotban szereti megmondani az őszintét a közösségi oldalakon. Aztán megbánja, de akkor már mindegy! Nem hiszem, hogy te megbántad, csak valaki szólt, hogy ez gáz.

Majtényi László, hübriszed újabb túlcsordulását már alig várom, biztos fincsi lesz! Ismét tudni fogom, hogy hol a helyem. De akkor is büszke leszek rá!

Most már értitek, hogy Én. (miért) Szeretem. Majtényi Lászlót?!

Csókol benneteket:

Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (516) Tereb (142) Titkok és talányok (12) Sport (729) Jobbegyenes (2538) Flag gondolja (33) Életmód (1) Mozaik (83) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (260) Egészség (50) Nagyvilág (1305) Mondom a magamét (6589) Belföld (8) Tv fotel (65) Történelem (15) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (675) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>