Ma 2020 május 30. Janka, Zsanett napja van. Holnap Angéla, Petronella napja lesz.
Elmeorvosi körkép az ellenzékről

Elmeorvosi körkép az ellenzékről

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Franka könyörtelenül lecsapott!

A kiakadt kakukkos órák

Amit mondanak, az egyszerűen nem igaz.

„Túl azon, hogy intelligens képviselők nem szoktak útszéli módon viselkedni a parlamentben, amit mondanak, az egyszerűen nem igaz, felelőtlen rémhírterjesztés. Szomorú, de mi mást várhatnánk a lépcsőházi korlát-akrobatától, a földhöz ragadt, vagy stúdió ajtón koppant képviselőnőktől, az Erdélyt levedlett halál angyalától, a kettőskereszt helyett szivárvány zászlót magasra tartó (Buga) Jakabtól, vagy a hétfőnkénti Szél-dudától.

Az ő »csak ki ne maradjak valamiből« öncélú és gonosz színjátékuk esetleg azért méltányolható, mert szürkeállományukból nem futja többre.

Viszont a vezérkakukk, Korózs Lajos esetében azért kell ennél szándékosabb hazudozásról és rémhírterjesztésről beszélni, mert ő a parlamenti Népjóléti Bizottság szocialista elnöke. Ha valakinek, akkor legalább neki illene tisztában lenni az objektív, azaz pártatlan tényekkel és számokkal. Vagy önmagát is képes meghazudtolni, csak azért, hogy hetente bezengje: Az EMMI megbukott! Orbán, Kásler húzzon el!

Válságot vizionál akkor is, ha például a családok védelmére és biztonságára Európában is megsüvegelendő módon, a GDP 4,6 százalékát fordítjuk. Országlásuk idején Ők ennek még a felét sem adták oda a jövő nemzedékének. Növekvő adókedvezmények mellett a rászoruló gyerekek ingyen étkezhetnek óvodában, iskolában. Más országokban, például Kanadában, ebédlő sincs az iskolákban, nemhogy »ingyen kaja« naponta háromszor. Az idei esztendőben vált ugyancsak ingyenessé, valamennyi oktatási formában, a tanulók tankönyvellátása.

Franka Tibor

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Kultúra (6) Sport (729) Gasztronómia (539) Egészség (50) Történelem (14) Autómánia (61) Gazdaság (651) Belföld (5) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Nagyvilág (1450) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4553) Tereb (140) Jobbegyenes (1769) Irodalmi kávéház (486) Heti lámpás (240) Rejtőzködő magyarország (171) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Politika (1571) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>