Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
Elkeseredés és dührohamok az oktatásban

Elkeseredés és dührohamok az oktatásban

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Miért van az, hogy egyes oktatók önmaguk is ténylegesen a megoldás kerékkötői?

Lehet, hogy csak nekem logikátlan, be is vallom, nem értem az oktatásban dolgozók elkeseredését és dührohamait. A helyzet szerintem világosabb nem is lehet.

Az oktatásban dolgozóknak saját bevallásuk szerint a munkáltatójukkal van problémájuk. Ennek ellenére nagyon úgy tűnik, hogy a megoldást a munkáltatójuk (és a nemzetük) ellenségeivel összefogva szeretnék kikényszeríteni. Mindeközben büszkék arra, hogy a köz alkalmazottaiként a jogszabályokat nem tartják be (jogilag nem létező polgári engedetlenségre hivatkozva kerülik a munkát?), ami miatt mindenikük megkapja a maga szerencsétlen 15 perc „világhírnevét“, ki a 444-ben, ki a HVG-ben, ki az Index-ben, ki a Népszavában, ki-ki pedig csak saját hívő közösségében a facebookon.

Teszik ezt évek óta, választástól választásig, annak ellenére, hogy a konzervatív többség rendre tudtukra adja, a kormányzattal és csak a kormányzattal kell tárgyalniuk, nem hazájuk(?) külföldről pénzelt ellenségeivel. Nem Noárok, trágárkák, Szabótímeák és Gyurcsány vagy klónjai az illetékesek. Viszont, ők a lázítók! Érthető?! Ha pedig velük fognak össze azok ellen, akik valóban tehetnek is az oktatásért, akkor önmaguk ténylegesen a megoldás kerékkötői, a magyarországi oktatás ellen tesznek. Ez lenne bonyolult? Könnyű poén a végén feltenni a költői kérdést, hogy azok oktatják a ma ifjúságát (és vezetik az utcákra), akik ezt nem képesek átlátni? Vagy átlátják, és annak ellenére művelik ezt?

Ui.: Igen, azzal kell tárgyalni, aki tehet valamit, és akar is tenni értük!

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Egészség (50) Történelem (16) Tv fotel (65) Tereb (145) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2680) Sport (729) Irodalmi kávéház (529) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (689) Heti lámpás (276) Nézőpont (1) Politika (1581) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7091) Flag gondolja (34) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Autómánia (61) Mozi világ (440) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>