Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Elképesztő felvétel a NATO csúcsról

Elképesztő felvétel a NATO csúcsról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A kómás, a komédiás és a slepp.

Megjött a forróság, már csak hajnalban tudok kimenni a kertbe. Szomszéd Józsi bá’ már kint sertepertél.

— Látta kend? Bohár Dani megpróbált kérdéseket feltenni a Karácsony-féle zárt ládikás 500 millióval kapcsolatban. Meg a FIDESZ is mintha rákérdezett volna. Lehet, hogy olvasták a kend morgolódását?

— Láttam, de ez kevés. Ha Tarlósnak lett volna csak 50 forintnyi gyanúsnak tűnő pénze, biztos azzal foglalkozik máig minden ballib portál. Fojtogatnának mindenkit, aki egyszer is találkozott vele, hogy mikor végzik már ki nyilvánosan?! Itt meg az egyesület ALAPÍTÓI lapulnak, akik ELNÖKÜKNEK választották! Egy Bojár, egy Wittinghoff, egy Mellár… a láncos kutyáikról nem is beszélve.

— Így van ez. De mit látott ke’ a NATO csúcsból? Az most frissebb. Talált valami érdekeset?

— Bizony, megint elém ugrott egy rövid, de igen tanulságos videó. Húsz másodperc volt eredetileg, de nagyon tömény. Nézd! — mutatja.

 

 

— Ez érdekes. A híradókból valahogy kimaradt.

— Pedig minden szereplő szégyene, ami itt látható. Ott az a magas ember, aki állva hordja ki a kómát. Aztán mellette a keresztapát játszó szakállas törpe bohóc, ő a sztár. Bal oldalon, a kómás háta mögött, a török a magasból nyújt kezet, hajbókol a törpének. Ezután befurakodik középre egy kezdő színésznőcske. Pofákat vág, hogy fotózhassák. A szakállas átnéz rajta, de észrevesz valakit. Gondolja, biztos az is hajbókolni jött. Elengedi magát, kézzel megtörli az orrát. A színésznőcske majd elsüllyed szégyenében. Azonnal el is menekül. Ezután a porondmester, aki végig a törpén tartja a kezét, kivezeti a bohócot.

— Megdöbbentő. Az egykor farokrázásból meggazdagodott szakállas törpe mellé, aki kézzel törli az orrát(!), szóval mellé bújnak be, hozzá dörgölőznek állami vezetők, alázzák meg országukat azzal, hogy együtt mutatkoznak?

— Én sem hittem elsőre, többször megnéztem. A magyar nyelv igen változatos, erre mégis alig akad kifejezés. Elképesztő, hogy kiket termelt ki ez a nyugati médiadiktatúra — mondja lemondó hanghordozással Józsi bá’. — Ha már termelésről van szó, nekem elég szépen terem a feketeszeder. Viszek át délután, ha nem sértem meg.

— Dehogy sértesz, nálam meg jól sok az uborka. Ha megkovászolja az asszony, majd hozok. Galuskás pörkölt mellé az az igazi.

Elköszönünk. Tikkasztó hőség van máris. Én meg azon gondolkodom, dermesztő, hogy milyen egy senkiházi tehetségtelen magamutogató horda ez Vilniusban. Ott buliznak, közben meg a háttérben a döntéshozók mindent rég lezsíroztak. Háborút, és (remélem) békét is.

P.S. Azért csak bennem maradt. Hogyan lehetséges, hogy nem szedték még szanaszét ezt a 20 másodperces videót az arra illetékesek? Vagy csak én nem láttam eddig sehol?

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Gazdaság (711) Autómánia (61) Mondom a magamét (7657) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Egészség (50) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Sport (729) Belföld (11) Jobbegyenes (2815) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Heti lámpás (319) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Tereb (146) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>