Ma 2022 július 05. Emese, Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.
Elgurult a gyógyszer a szoci képviselőnél

Elgurult a gyógyszer a szoci képviselőnél

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Bangóné ismét nagyot alakított...

Bocsánatkérésre szólította fel Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselőt hétfői parlamenti, csernobili atomkatasztrófát érintő kijelentései miatt Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára.

Soltész kedden egy sajtótájékoztató keretében felidézte, hogy egy nappal korábban Bangóné interpellálta az Országgyűlésben Rétvári Bencét, az Emmi államtitkárát, aki logikus, érthető és a magyar szakmát megvédő választ adott, illetve kitért arra is, hogy az ügyben tett magyar lépés eredményeként tiltották be az érintett gyógyszereket számos uniós országban. A szoci politikus viszontválaszában azonban úgy fogalmazott:

Tudjuk államtitkár úr, ebben az ügyben Önök ugyanúgy sunyítanak, és lapítanak, mint annak idején a csernobili katasztrófa idején".

Soltész úgy fogalmazott, hogy a felszólalást követően nem véletlenül reagált hevesen. "Amit a képviselő mondott az egyrészt hazug, másrészt ízléstelen".

Hazug, hiszen a Fidesz-KDNP-nek Csernobilhoz semmi köze nem volt, de ízléstelen is, hiszen feltépte a túlélők fájdalmát, illetve azokét is, akiknek hozzátartozójuk elhunyt a katasztrófában

- mondta a politikus.

Később emlékeztetett, hogy annak idején az MSZP elődpártja, az MSZMP és a többi kommunista párt agyonhallgatta a csernobili atomkatasztrófát, aminek következtében sok tízezer, százezer ember sérült meg, betegedett meg, vagy hunyt el. Felszólította Bangóné Borbély Ildikót, hogy kérjen bocsánatot az áldozatoktól, és a hozzátartozóktól, akiket ezzel a hozzászólásával megbántott, megsértett, és megalázott.

Soltész Miklós úgy fogalmazott: Bangóné Borbély Ildikótól megszokták, hogy

szinte minden felszólalása felér egy verbális erőszakkal, s rendszeresen és folyamatosan hazudik különböző témákban, hétfőn azonban végképp elgurult nála a gyógyszer".
Mint ismert, pár hónappal ezelőtt, még a választási kampány kellős közepén Bangóné volt az egyik ellenzéki politikus, aki ]]>hitet tett]]> az illegális bevándorlók mellett.
 
Nagy Gábor - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Mondom a magamét (6159) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Gazdaság (665) Mozi világ (440) Egészség (50) Történelem (15) Életmód (1) Belföld (8) Sport (729) Jobbegyenes (2347) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (141) Politika (1581) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>