Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Egy forintért lehet telket vásárolni egy magyar faluban

Egy forintért lehet telket vásárolni egy magyar faluban

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem csalás, nem ámítás.

– A Tolnanémedi önkormányzat egy forintért ad el önkormányzati telkeket azoknak, akik a községünkben akarnak építkezni, hogy ezzel is motiváljuk az állampolgárokat új házak építésére a településünkön. Ugyanis egy ideje gyakran túl drágának találják az új házak építését – fogalmazott a ]]>TEOL]]>-nak a község polgármestere. 

Vígh László hozzáfűzte, hogy az interneten elérhető kalkulátorok szerint egy kétszáz négyzetméteres, kétemeletes, könnyűszerkezetes családi házat csaknem harminchétmillió forintért lehet felépíteni, egy vasbeton házat pedig nagyjából negyvenötmillió forintért. A polgármester hangsúlyozta, hogy 

a településen minden feltétel adott a kiegyensúlyozott, nyugodt családi élethez.

Az érvelést azzal folytatta, hogy a középületek az elmúlt évek során megújultak, az óvoda, a volt általános iskola épülete, a művelődési ház, az önkormányzati hivatal, a temető felújításának nagy része megtörtént, valamint a Tolnanémedihez tartozó Nebojsza-dombon található kilátó-pihenőhelyet szintén folyamatosan fejlesztik.

A lap megjegyzi azt is, hogy Tolna vármegye településeinek meghirdetett telkeit méregdrágán lehet megvásárolni. Példaként említették, hogy Pincehelyen egy négyezer négyzetméteres szőlőterület kétmillió forintba kerül. 

Borítókép: A Sió-csatorna és a Kapos folyó találkozása Tolnanémedinél (Fotó: MTI/Jánossy Gergely)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Gazdaság (709) Jobbegyenes (2804) Kultúra (9) Szépségápolás (15) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Életmód (1) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7603) Nézőpont (1) Mozaik (83) Tv fotel (65) Politika (1582) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (313) Sport (729) Egészség (50) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>