Ma 2022 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Egy arab herceg oktat minket demokráciára

Egy arab herceg oktat minket demokráciára

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mókás egy helyzet ez.

Egy dúsgazdag jordániai herceg – aki pillanatnyilag az ENSZ emberi jogi főbiztosa – meg akarja nekünk tanítani, hogyan kell európainak és demokratának lenni. Zeid Raad al-Husszein ezen kívül Soros György barátja is – ezt nem én írom, ezt a The Washington Times állítja. A képen látható harmadik, fehér kalapos-öltönyös úriember, akit meg kell védeni és be kell fogadni, egy szerencsétlen kongói menekült – „szerencsétlenül” lopta el az ország ásványkincseit.

Most ezt a történetet több szempontból is meg lehet közelíteni.

Egy: A világon rengeteg olyan állás van, amelynek semmi értelme, de több mint kényelmesen meg lehet élni belőle.

Ilyen elméletileg az ENSZ emberi jogi főbiztosa, aki még egyetlen elesettet sem védett meg. Miért is tenné, jordániai herceg, vagyonát gyaníthatóan kizárólag csak munkából szerezte. Természetes megértéssel viszonyulhat a szegény emberhez. Na, most az ő palotájába – ahogy mondani szokás – születni kell. Sajnos se nekem, és úgy sejtem, a Kedves Olvasók zömének sincs komoly esélye arab hercegnek lenni.

A másik állás ugye Soros Györgyé. Ezt nem taglalnám inkább, reggel van, az ember gyomra ilyenkor még érzékeny.

A harmadik „jó meló” a képen látható fehér kalapos úriemberé. Őt Moise Katumbinak hívják, és kongói menekült, akit meghurcoltak, és ezért be kell fogadnia a civilizált világnak.

Megvallom őszintén a Kedves Olvasónak: többnyire farmert hordok, ez megfelel az elvárásaimnak. De valahol szeretném, ha egyszer annyira elesett migráns lennék, hogy csak fehér Boss vagy Armani öltönyt viselhetnék.

Moise Katumbi természetesen nem elesett, szétlopta hazája ásványvilágát, technológiát és üzlettársakat ehhez egy fent említett amerikai milliárdostól szerzett. Gonosz honfitársai mégis bűncselekménnyel vádolják! Persze, hogy menekülnie kellett „szegény párának” – s láss csodát, azonnal kapott „védelmet”. Olyan emberi jogit.

Mielőtt azt gondolnák, ez valami gyenge sorosozó kormányzati propaganda, megjegyezném: ]]>az információ a The Washington Timestól]]> származik. Erősen meglepne, ha Habony Árpád már azt is megszerezte volna.

És itt jön a történet második megközelítése, amiben már semmi tréfa sincsen.

Ez a herceg, aki kedvesen az „emberi jogok globális hangjának” nevezi magát, azt állítja, hogy Magyarországon – és úgy általában Kelet-Közép-Európában – „rendőrállamok” jönnek létre.

Ez annyira hiteles kritika egy arab hercegtől, akinek környezetében még a minap is nyilvános lefejezéseket tartottak, hogy csak, na! Ezenkívül mi ugye „idegengyűlölők és rasszisták” is vagyunk. Ja, és a kisebbségek, ráadásul a nők jogait is minden reggel sértegetjük. Ezt mondja egy muszlim főúr…

Aztán sokáig röhögtem azon, amikor az ő szájából kijött az antiszemitizmus vádja is. Ez nem egy kedélyes kacaj, ez tragikomikus megnyilvánulás volt.

Azt szerintem már meg sem kell említenem, hogy a „fékek és ellensúlyok rendszerét” is lebontottuk. A múltkor megkérdeztem a biciklimet, mint fékügyben leginkább hozzáértőt, hogy miképpen látja ezt a problémakört. Nem nagyon értette ennek a felvetésnek a demokratikus aspektusait – mert nincsenek is, ez egy idióta liberális szleng!

Ez, az ENSZ emberjogi biztosságába magát bevásároló – vagy bevásároltatott – herceg azt is írja tegnapi cikkében, hogy „1064 afrikai férfi és 260 nő él Magyarországon, összesen 10 559 ázsiai”.

Ezt honnan tetszik tudni? Vagy a fajok és nemek egyenjogúsága jegyében végeztek ilyen kutatást valamelyik civil szervezettel?

Egyszóval menjen ez a „prince” valahova, ahol kedvelik. Az ENSZ meg foglalkozzon háborúk és világégések megakadályozásával, és ne a magyar demokráciával.

Mert ugye az alapokmányukban szereplő „világbéke” megteremtése Afganisztántól Szíriáig annyira sikerült…

Súgjunk nekik: az emberi jogok problémáit is inkább arra kellene keresgélni.

A mi házunk tájáról meg tűnjenek el.

fotó: ]]>www.washingtontimes.com]]>

Máté t. Gyula - ]]>https://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Autómánia (61) Tereb (141) Egészség (50) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2379) Mondom a magamét (6236) Gazdaság (667) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Mozi világ (440) Belföld (8) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>