Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Dobrev Klára hideglelős érvelése

Dobrev Klára hideglelős érvelése

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Rémület!

Nem először vagyunk kénytelenek emlékeztetni az olvasót arra, hogy a Demokratikus Koalíció és a valóság válását a bíróság már réges-régen, jogerősen kimondta. Fellebbezésnek helye nincs.

A bírói ítélet mélységes megalapozottságát támasztja alá egy újabb adalék. Gyurcsányné Dobrev Klára a Facebookján számolt be arról, mivel szédítette a külföldi újságírókat nemzetközi online sajtótájékoztatóján. Többek közt ezzel:

„Minden nap el fogjuk mondani, hogy tesztelni kell, tesztelni, tesztelni, mert ez a vírus megállításának egyik módja. Hogy pontosan tudjuk, hogy kik a fertőzöttek, még akkor is, ha esetleg még nem mutatnak tüneteket, hogy ne fertőzzék tovább embertársaikat.”

A következő mondatot pedig Müller Cecília országos tisztifőorvos mondta hétfőn a nyilvánosság előtt: „A tesztelés, a laboratóriumi vizsgálat nemhogy nem segíti, hanem még hamis biztonságérzetet is kelthet abban, aki úgy gondolja, hogy most negatív lett az eredmény, de semmi nem zárja ki, hogy holnap vagy holnapután nem válik pozitívvá, illetve nem produkálja a betegség tüneteit.”

Politikai haszonszerzés vs. szakmai alázat! Hatalom utáni vágy vs. az emberek egészségéért, életéért eskü alatt vállalt elhivatottság! Mit szólnak hozzá? Nem fut végig a rémülettől a hideg a hátukon Dobrev állításától?

És még egy gondolat, ezúttal a hétfőn elfogadott, az ellenzék által kézzel-lábbal ellenzett koronavírus-törvényből. „Aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy valós tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely alkalmas a védekezés eredményességének akadályozására, meghiúsítására, egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Mit gondolnak, Dobrev érvelése értelmezhető-e úgy, hogy Gyurcsány felesége a vírus oldalára állva a valós tényt oly módon elferdítve állítja vagy híreszteli, amely alkalmas a védekezés eredményességének akadályozására, meghiúsítására? Igen válasz esetén lehet-e a bizalmatlanság szításával akadályozni a kormány gyors, hatékony és szakszerű intézkedéseit? A társadalom várakozáson felüli összefogását, fegyelmezettségét, látványosan önkéntes jogkövető magatartását?

Ismerve a DK valósághoz való ferde viszonyát, önök szerint volt oka, hogy az ellenzék kézzel-lábbal ellenezte a koronavírus-törvény megalkotását?

Mit gondolnak, ha a jövőben a többség e kérdésre adott válasza minőségének szemüvegén át tekintene Gyurcsányné Dobrev Klárára és az általa fent elmondottakra, az nagymértékben hozzájárulna a magyarországi demokrácia erősödéséhez?

Igen?

De hogy akkor azt az országot továbbra is Orbán Viktor vezetné?

Kedves baloldali barátaim: nagyobb bajuk sose legyen!

Könnyen belátható, ez az önök érdeke is!

Horváth K. József - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (513) Jobbegyenes (2339) Egészség (50) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6142) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1465) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Belföld (7) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Heti lámpás (259) Gazdaság (665) Életmód (1) Vetítő (30) Tereb (141) Mozaik (83) Mozi világ (440) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>