Ma 2020 február 21. Eleonóra napja van. Holnap Gerzson napja lesz.
Dobrev, a szakértő

Dobrev, a szakértő

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ismét a DK vitte a prímet az „ellenállásban”.

Mint ismert, fontos pozíciót kapott az Európai Bizottságban Trócsányi László, aki az EU szomszédság- és bővítési politikájáért felelős biztosa lehet majd minden valószínűség szerint.

A hazai belpolitikai vitákat minden frontra kiterjesztő ellenzék újabban a lehető legszélesebbre tárta azt a frontot, amellyel a magyar kormányt támadja, így már nyíltan hangoztatják Cseh Katalintól Ujhelyi Istvánig, hogy mi mindent nem szavaznak meg, ami amúgy alapvető nemzeti érdek lenne.

Trócsányi jelölése kapcsán ismét a DK vitte a prímet az „ellenállásban”, Dobrevék levelet is írtak Ursula von der Leyennek, s siettek leszögezni, hogy „a DK EP-képviselői mindent megtesznek azért, hogy Trócsányi László ne lehessen az Európai Bizottság tagja, mert az egész Európa, benne Magyarország szégyene lenne”.

Dobrev Klára az ]]>ATV]]>-ben úgy fogalmazott: „Trócsányi Lászlót alkalmatlannak tartja arra, hogy az Európai Bizottság tagja legyen”. (Karácsony Gergelyt, persze alkalmasnak tartja a főpolgármesterségre…).

Ez Dobrev véleménye.

Ellenben az EB elnöke, Ursula von der Leyen mégiscsak Trócsányit találta a posztra alkalmasnak. Ráadásul a szerb miniszterelnök, ]]>Ana Brnabic jó hírnek nevezte]]> a leendő magyar biztos jelölését.

Tehát, akiket közvetlenül érint a kérdés, azok megfelelőnek tartják Trócsányit a posztra, míg, akiről ez nem mondható el (lásd Dobrev!), annak nem tetszik a hír.

És éppen a súlyának megfelelően vették figyelembe a véleményét.

Teveli Zoltán - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (479) Életmód (1) Heti lámpás (232) Politika (1571) Kultúra (4) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4323) Történelem (13) Jobbegyenes (1691) Autómánia (61) Vetítő (37) Szépségápolás (15) Mozaik (42) Nagyvilág (1446) Tv fotel (65) Gazdaság (637) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Egészség (50) Belföld (5) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Tereb (139) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>