Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Döbbenetes mélységekben a baloldali halálkampány

Döbbenetes mélységekben a baloldali halálkampány

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ez már tényleg mindennek a legalja.

Amikor az elmúlt év végén a Political Capital elemzője, bizonyos Krekó Péter bedobta a köztudatba a halálkampány mint politikai fegyver ötletét, sejteni lehetett, hogy erre a hazai pártok közül a talán leggátlástalanabb formáció, a Gyurcsány-párt, alias Demokratikus Koalíció (DK) keményen rámozdul majd.

Így is történt, és ennek csak további lendületet adtak egy másik szélsőséges elemző, Nagy Attila Tibor az egyik televízióban elhangzott megdöbbentő kijelentései.

Emlékezzünk csak!

A balos tanácsadó arról beszélt, hogy a baloldali pártoknak – különösen a DK-nak – ]]>meg kellene szólítaniuk]]> a koronavírus miatt gyászolókat, hiszen egyre többeket érint a járvány.

Nos, ez a bizonyos ukáz igen termékeny talajra hullott, és most már eljutottunk oda, hogy

nemcsak a szélsőséges pártok, hanem az őket kiszolgáló média is csatlakozott ehhez a kampányhoz.

Az egykor szebb napokat látott, magát a mai napig szatirikus folyóiratként meghatározó ]]>Hócipő címlapján]]> már egy ilyen állítás jelent meg: „Orbán felel 15 ezer halálért!”

No ez már tényleg mindennek a legalja!

Túl azon, hogy az efféle kijelentés a legaljasabb gyűlölködés és hazugság, egyértelműen kimeríti a ]]>Btk]]>. 226. § 1-es és 2-es számú bekezdésébe ütköző cselekményt, amely így szól és rendelkezik: „(1) Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt, vagy
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el.”

A szóban forgó sajtóterméknek csak az a szerencséje, hogy a miniszterelnök sok évvel ezelőtt bejelentette, hogy a rágalmazó kijelentések ügyében nem fog a hatóságokhoz fordulni, nem indít jogi eljárásokat, nagy valószínűséggel azért, mert tudta, hogy ezeknek se vége, se hossza nem lenne, gyakorlatilag minden erejét elvenné a kormányzástól, ha ezen ügyekkel foglalkozna.

Ettől persze még a jó érzésű embereknek – én bízom abban, hogy ők vannak túlnyomó többségben – nagyon, de nagyon nehéz indulatok nélkül látni, olvasni az ilyen és ehhez hasonló förtelmeket.

A normális, a csendes többség ez ellen egyféleképpen léphet fel:

jövő tavasszal, a választásokon, két határozott szavazattal mondhat rettentő erős nemet a valódi tartalommal nem rendelkező, ezért kizárólag rágalmazásra, hazugságra, gyűlölködésre alapozott ellenzéki politikára.

Legyen így!

Juhász Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Nézőpont (1) Heti lámpás (322) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Jobbegyenes (2825) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Történelem (18) Belföld (11) Sport (729) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (713) Egészség (50) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Szépségápolás (15) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7719)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>