Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
Deutsch Tamás súlyos mondatokat mondott

Deutsch Tamás súlyos mondatokat mondott

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Figyelem, ez nem tréfa!

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP) képviselő szerint a bevándorláspártiak meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akar befogadni migránsokat, Soros György szervezeteit viszont minél jobb anyagi körülmények közé segítenék.

A politikus pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az EP két abszurd, felháborító döntést is hozott a napokban. Egyrészt úgy döntött, hogy a 2021-27 közötti uniós költségvetési időszakban a jelenlegi mértékhez képest megháromszorozza - 1,8 milliárd euróra, azaz mintegy 600 milliárd forintra emeli - azt a forrást, amelyből "a Soros György hálózatához tartozó álcivil" szervezetek támogathatók. Mindezt azért, hogy a bevándorlást szervező munkájukat minél jobb anyagi körülmények között végezhessék. Eközben a regionális fejlesztésre és az agrártámogatásra szánt pénzeket radikálisan csökkentenék - jelezte.

Másrészt az EP elfogadott egy olyan javaslatot is - folytatta Deutsch Tamás -, amely az uniós forrásokkal történő költségvetési zsarolás lehetőségét teremti meg az Európai Bizottságnak. Azokban a tagállamokban, amelyekben a jogállamiság érvényesülésével kapcsolatban rendszerszintű probléma merül fel, egy európai bizottsági eljárásban olyan határozatot lehetne hozni, amellyel az uniós források visszavonhatók - ismertette a tervet. Ezt úgy értékelte: ez megint csak egy "ürügy", a döntés mögött ugyanis az a tényleges politikai szándék áll, hogy a bevándorlásellenes országokat rávegyék álláspontjuk megváltoztatására.

A Fidesz EP-képviselője kijelentette: a bevándorláspárti magyar ellenzék EP-képviselői támogatták ezt a Magyarországot is zsaroló előterjesztést, szándékosan ártva ezzel a hazájuknak. Nyomatékosította, hogy a magyar kormányzat mindent meg fog tenni ilyen jogszabálytervezetek elfogadása ellen.

Deutsch Tamás szerint egyre indulatosabbak, kapuzárás előtti pánik jellemzi az európai és a magyar bevándorláspárti politikai erőket, mert nem tudják tudomásul venni, hogy vannak olyan országok, amelyek nemet mondtak a bevándorlásra.

A bevándorláspártiak hadjáratszerű politikai akciókat kezdenek azokkal szemben, akik nemet mondanak a tömeges illegális bevándorlásra - fogalmazott, kijelentve: Brüsszel bevándorláspárti politikai vezetői és a "Soros-hálózat" továbbra is rá akarják erőltetni a tömeges illegális migrációt az Európai Unió tagállamaira.

Sorozatban születnek olyan európai bizottsági javaslatok és európai parlamenti döntések, amelyek szervezetté akarják tenni, legalizálni akarják a migrációt, meg akarják nyitni az EU kapuit több tízmillió gazdasági bevándorló előtt, a migránsvízum bevezetésével pedig szabad utat kívánnak adni az EU-ba irányuló törvénytelen bevándorlásnak - fejtette ki a fideszes EP-képviselő.

MTI - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7091) Tereb (145) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (529) Sport (729) Történelem (16) Életmód (1) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Vetítő (30) Egészség (50) Gazdaság (689) Flag gondolja (34) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Heti lámpás (276) Jobbegyenes (2680) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>