Ma 2022 augusztus 17. Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.
Deutsch Tamás felmosta a padlót a magyargyűlölőkkel

Deutsch Tamás felmosta a padlót a magyargyűlölőkkel

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Na ezt nem teszik ki az ablakba!

Deutsch Tamás szerint Frans Timmermans, az Európai Bizottság szocialista alelnöke, az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje az európai parlamenti (EP) választási győzelemért "elfogadja és tudomásul veszi, hogy a magyarországi szocialisták összeborulnak a rasszista, antiszemita Jobbikkal".

A Fidesz néppárti EP-képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az európai szocialistáknak az MSZP hétvégi kongresszusán Magyarországon tartózkodó "bevándorláspárti csúcsvezetője (...) nem zárta ki, hogy a magyarországi szocialisták együttműködjenek a zsidózó, cigányozó Jobbikkal annak érdekében, hogy a bevándorláspártiak az európai parlamenti választáson minél több szavazatot tudjanak szerezni".

Hozzátette: Frans Timmermansnak az ellen sem volt kifogása, hogy az MSZP-kongresszus díszvendége volt a szocialisták hivatalos választási szövetségesének vezetője, Karácsony Gergely, aki korábban "világossá és egyértelművé tette egy interjújában, hogy határozott véleménye szerint egyáltalán nem nácizmus a zsidókat listázni". 

Deutsch Tamás hangsúlyozta: a bevándorláspárti baloldal az európai parlamenti választáson olyan eredményt szeretne elérni, amelynek következtében az Európai Parlamentben megmarad a bevándorláspárti erők többsége. Ennek érdekében még attól sem riadnak vissza, hogy az általuk korábban folyamatosan elítélt "rasszista, antiszemita, cigányozó, zsidózó politikai erőkkel is választási együttműködést, politikai szövetséget kössenek" - tette hozzá. 

Kitért arra: a bevándorláspártiak be akarják vezetni a kvótát és a migránsvízumot, el akarják venni a határvédelem jogát, legalizálni a gazdasági migrációt, megháromszorozni a Soros-szervezetek támogatását és meg akarják büntetni a bevándorlásellenes országokat. Ezért Deutsch Tamás szerint a májusi európai parlamenti választás tétje az, hogy meg kell állítani a Frans Timmermans vezette bevándorláspárti erőket.

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Vetítő (30) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Sport (729) Kultúra (6) Nagyvilág (1464) Belföld (8) Irodalmi kávéház (513) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Politika (1581) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (667) Egészség (50) Életmód (1) Tereb (142) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2386) Mondom a magamét (6247)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>