Ma 2023 március 25. Irén, Irisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.
Deutsch: Nincs bocsánat

Deutsch: Nincs bocsánat

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
László úr, Tisztelt Karácsony úr, Gyurcsány úr, Dobrev asszony,

Felfoghatatlan módon Hitlert magasztalta László Imre, a XI. kerület DK-s polgármestere a városrész képviselő-testületének ülésén. Majd aztán zsidó származására, Auschwitzban maradt rokonaira utalva bocsánatot kért mindenkitől.

A csütörtökön elhangzottak tegnap kerültek nyilvánosságra, amelyről ]]>beszámoltunk. ]]>

Deutsch Tamás fideszes EP képviselő Facebook-bejegyzésben kelt ki László Imre magatartásával szemben. Íme:

„'36-ban vagy '37-ben a Time magazin Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg. Mert az a munkája, amit addig kifejtett, az gyakorlatilag Németország felemelkedését hozta, méghozzá látványosan, a világgazdasági válság után. Aztán ami utána történt, az már nem igazán fér ebbe a képbe bele.”

- László Imre DK-s polgármester kijelentése.

László úr, Tisztelt Karácsony úr, Gyurcsány úr, Dobrev asszony,

Magyarország, a magyar nemzet egy értékközösség is. Ebbe az értékközösségbe nem kicsit, hanem nagyon nem fér bele az, amit László Imre mondott.

Magyarázhatatlan és menthetetlen a kijelentése, vegytiszta neonáci, antiszemita és rasszista alapvetés.
Az Adolf Hitler munkásságát magasztaló László Imre Újbuda DK-s polgármestere.

A nemzetiszocialista pártvezért dicsőítő László Imre a Fővárosi Közgyűlésben Karácsony Gergely többségét biztosító koalíció legnagyobb frakciójának, a DK frakciónak a tagja.

A Führer teljesítményéről elismerően beszélő László Imre a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja.

A minimális emberi tisztesség és az önök által előszeretettel hangoztatott politikai korrektség azt követeli, hogy László Imre azonnal távozzon a közéletből, mondjon le polgármesteri tisztségéről, ezzel a fővárosi képviselői megbízatásáról és a Demokratikus Koalíció elnökségi tagságáról.

László Imre maradása azt jelenti, hogy Karácsony Gergely, a fővárosi ellenzéki koalíció, Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és a teljes Demokratikus Koalíció szerint is példaértékű és dicsérhető a náci vezér, Adolf Hitler munkássága.”

Ehhez nem kell kommentár.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Vetítő (30) Nagyvilág (1306) Belföld (8) Gazdaság (676) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Heti lámpás (261) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Politika (1581) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2573) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Egészség (50) Mondom a magamét (6699) Irodalmi kávéház (518) Tereb (142) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>