Ma 2021 június 21. Alajos, Leila napja van. Holnap Paulina napja lesz.
Csintalan lenne Orbán bohóca

Csintalan lenne Orbán bohóca

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Fideszes lesz a Hír TV. Állítólag.

Méltatlanul keveset olvasom az alfahir.hu-t, így eddig elkerülte a figyelmemet a Csintalan Sándorral készült interjú. Súlyos mulasztásomat ezzel a szemlével igyekszem jóvá tenni. Már csak azért is, hogy felhívjam a Csintalan-jelenség tudományos kutatóinak figyelmét erre az aranybánya jellegű ]]>cikkre]]>.

Eddig is tudtuk, hogy az egykori szoci alelnökből lett műsorvezető abszolút piacvezető önmegtagadásban, de mióta Simicska magára dobta le az atombombáját, Csintalan már nyíltan Orbánhoz is elkezdett dörgölőzni.

„Ha az Orbán zseni lenne, akkor tenne egy kísérletet arra, hogy csináljon egy udvari bolond tévét, másrészt a miniszterelnök hatalmi egyensúlyának egy nagyon fontos eleme, hogy rivalizáló érdekcsoportokat tart folyamatosan a placcon, de ebbe szerintem mi nem férünk bele.” – nyilatkozta a second hand Trapper farmerdzsekik hazai reklámarca.

Ó, hát igen. Sanyi bácsi, már udvari bolond is lenne, csak vegyék be a csörgősipka bizniszbe! Sanyi bácsi nagyon reméli, hogy ő, mint a Simicska-portfólió értékes vagyoneleme átkerül a jobboldalra.

Hát hogyne! Már vizsgálja is a GVH, hogy nem okozna-e baloldalnak versenyhátrányt a Csintalan-féle árulásmonopólium.

Nem köszönhetjük meg eléggé az ex-oligarcha engedelmes avatarjának elévülhetetlen szolgálatait, amelyet az újabb fideszes kétharmad érdekében – öntudatlanul – tett, de azért ácsi!

Tényleg lenne még egy újabb arc a kelléktárban, amit fel tudna csatolni?

Lenne, de nem kell. A munkásosztály Howard Sternje hamar belátta, hogy vajmi kevés esély van az ő szépen ívelő karrierjének további szépen ívelődésére. Ugyanis: Csintalan szerint a Hír TV-t Nyerges Zsolt képében Orbán vette meg, és változni fog a csatorna irányvonala.

Aha.

Kálmán Olgának szólt már valaki?

Szikszai Péter - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2051) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1456) Egészség (50) Sport (729) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (138) Irodalmi kávéház (504) Autómánia (61) Tv fotel (65) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Gasztronómia (539) Politika (1578) Mozi világ (440) Gazdaság (657) Mondom a magamét (5379) Történelem (14) Vetítő (30) Heti lámpás (255) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>