Ma 2020 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
Bréking nyúz - Hadházy Ákos és Szél Bernadett együtt töltötték az éjszakát

Bréking nyúz - Hadházy Ákos és Szél Bernadett együtt töltötték az éjszakát

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Itt valami szép kezdődik...

Ismét  nem fért a bőrébe a két ellenzéki politikus: a független parlamenti képviselők tegnap kora délután ismét bementek az MTVA székházba,  hogy közleményüket felolvastassák. Ezúttal sem jártak sikerrel. Szél Bernadett a közösségi oldalán osztotta meg, hogy az éjszakát a székházban töltötte Hadházyval.

Immár világos: a politikusok nem foglalkoznak hazánk törvényeivel. Ismét illegálisan, cselezve jutottak be az épületbe.

Alább olvasható az MTVA hivatalos állásfoglalása, melyet változatás nélkül közlünk:

Szél Bernadett és Hadházy Ákos újabb jogszabálysértést követtek el, visszaélve képviselői mandátumukkal a mai napon a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában.

Támadó fellépésükkel megzavarták a közmédia működését, illetve nem vették figyelembe a közmédia dolgozóinak személyiségi jogait, akik nem járultak hozzá, hogy kép- és hangfelvétel készüljön róluk.  Az emberi méltóságot és az abból fakadó személyiségi jogokat ugyanis mindenki köteles tiszteletben tartani.

Az érintettek azzal a szándékkal érkeztek az MTVA székházába, hogy átadják kérvényüket és beszéljenek a vezérigazgatóval. Kérésüket a közmédia teljesítette, a kérvényt átvette az MTVA képviselője, Papp Dániel vezérigazgató pedig személyesen mondta el álláspontját az országgyűlési képviselőknek. Annak ellenére, hogy kérésüket teljesítette a közmédia, a képviselők indokolatlan jelenlétükkel megnehezítik, akadályozni kívánják a napi működést.

Az MTVA továbbra is fenntartja azt az álláspontját, mely szerint tiszteletben tartja az országgyűlési képviselőket megillető jogokat, ugyanakkor feladatának ellátása érdekében következetesen ragaszkodik ahhoz, hogy munkavállalóinak a zökkenőmentes és nyugodt munkavégzést biztosítsa.

Kiss Adorján - ]]>www.figyelo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Nagyvilág (1448) Mozaik (83) Tereb (139) Vetítő (37) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (484) Sport (729) Mozi világ (440) Mondom a magamét (4409) Kultúra (5) Gasztronómia (539) Egészség (50) Heti lámpás (239) Életmód (1) Szépségápolás (15) Belföld (5) Politika (1571) Történelem (14) Jobbegyenes (1720) Gazdaság (645) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>