Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Böjte Csaba nagyon kemény választ adott a támadóinak

Böjte Csaba nagyon kemény választ adott a támadóinak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Remélem, hogy a rémhírterjesztők is elnyerik jutalmukat

„Álmomban sem gondoltam, hogy valaha ilyen vihar fogja érni az alapítványt, a mi közös nagycsaládunkat!” – írta Facebook-bejegyzésében Böjte Csaba a a Dévai Szent Ferenc Alapítvány ügyéről szólva.

Az ügy előzménye, hogy jogerősen, gyermekek szexuális bántalmazásáért 28 év letöltendő börtönbüntetést kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány volt nevelője. Ezzel kapcsolatban a szervezet vezetője megjegyezte: 

„Az ítélet megvolt, a törvényszék a magányos bűnelkövetőt elítélte, mi végig együttműködtünk a hatósággal, amely se engem, se egyetlen munkatársunkat nem vádolt meg! Tudtommal a szegény gyerekek se vádoltak Szabolcson kívül senki mást! Nekünk sem az ítélkezés, hanem az imádság a dolgunk!” 

Böjte Csaba szerint a román ügyészségnek és bíróságnak köszönet jár, mert a munkájukat profin elvégezték, „a beteg részt kivették, mint egy daganatot”, de nem roncsolták az egészséges szöveteket, a gyerekeknek otthont adó intézményt.

Sajnos, a politikával átitatott ]]>sajtónak]]> ez nem volt elég

– jegyezte meg Böjte Csaba, aki szerint „ők nincsenek tudatában, hogy mi mindannyian a bűnelkövető kollégánknak nem cinkosai, hanem áldozatai vagyunk!”. A szerzetes reméli, hogy az alaptalan vádaskodók, rémhírterjesztők is elnyerik a jutalmukat.

Borítókép: Böjte Csaba ferences rendi szerzetes (Fotó: MTI/Biró István)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (322) Autómánia (61) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2825) Politika (1582) Történelem (18) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7719) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Életmód (1) Mozi világ (440) Gazdaság (713) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>