Ma 2021 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Böjte Csaba: A lányoké az élet világra hozásának csodája

Böjte Csaba: A lányoké az élet világra hozásának csodája

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Csaba testvér csodálatos írása!

A szerzetes a lányok neveléséről és az anyaságról szóló online kerekasztal-beszélgetésre küldött videóüzenetet

– Harminc éve lányokat és fiúkat nevelek, és sokszor elmondtam: lányok, ne irigykedjetek a fiúkra, ti nem valami fogyatékos legények vagytok, akik még állva sem tudnak pisilni, hanem Isten remekművei, csodái vagytok – mondta el Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) szervezésében szervezett, a lányok neveléséről és az anyaságról szóló online kerekasztal-beszélgetésre küldött videóüzenetben.

Mint mondta, a lányokban olyan értékek és források vannak, amiket a férfiak csak csodálni tudnak.

Az élet befogadásának, hordozásának, világra hozásának csodája számotokra elérhető

– üzente Böjte Csaba, hozzátéve: az a gyöngéd jóság és szeretet, az a finomság, ami minden családnak a kvintesszenciája, a lányokban van. A szerzetes szerint

ezeket kellene kibontakoztatniuk a lányoknak, és megajándékozni vele a másik nemet és a családot.

A kerekasztal-beszélgetésen, amelyen Böjte Csaba üzenetét is lejátszották, részt vett Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, Mihalec Gábor pár-nés családterapeuta, valamint Németh Erzsébet szociálpszichológus. A beszélgetés visszanézhető lesz a ]]>Család.hu Facebook-oldalán]]>.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Egészség (50) Mozi világ (440) Vetítő (30) Sport (729) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Történelem (14) Mondom a magamét (5732) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1463) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Belföld (6) Tereb (138) Heti lámpás (255) Gazdaság (662) Irodalmi kávéház (508) Politika (1578) Jobbegyenes (2164)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>