Ma 2022 május 27. Hella napja van. Holnap Emil, Csanád napja lesz.
Beszólt az utca embere Tordai Bencének

Beszólt az utca embere Tordai Bencének

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A Pesti TV riportere az olajembargóról kérdezte a baloldali képviselőt.

Mint ismert, Bohár Dániel az elmúlt napokban több baloldali képviselőt is megkérdezett az Oroszországgal szembeni szankciókról és az olajembargóról. Mivel Tordai Bence, a Párbeszéd tagjaként magát zöld politikusnak vallja, ezért adta magát, hogy a riporter neki is feltegye a kérdést. A képviselő kissé kelletlen válaszolgatott.

„Az olajembargóról mit gondol?” – tette fel a kérdést Bohár. „Az olajembargó akkor működhet, hogyha van alternatív ellátás. És miután Orbánék nem gondoskodtak erről, egyelőre nincsen”

– válaszolta Tordai.

„És Ön milyen alternatív megoldásokat javasolna?” – folytatta a riporter.

Például, hogy a többi csővezetéken át nagyobb mennyiségben szerezzen be más, nem orosz forrásokból olajat” – mondta a párbeszédes politikus.

„És honnan például?” – tette fel az újabb kérdést Bohár.

„Azért ezt elég jól lehet követni. Tehát” – felelte Tordai Bence.

„Azért kérdezem Önt, mégiscsak egy politikus, zöld politikus, ahogy a pulóvere is mutatja” – mondta a riporter.„Európa második legnagyobb olajszállítója Norvégia. Tehát én például sokkal szívesebben a norvég olajat, mint az orosz olajat”

– húzta alá a baloldali politikus.

„Akkor is, hogyha drágább, mint az orosz?” – hangzott el Bohár Dánieltől a kérdés.

Azonban a Pesti TV munkatársa már erre nem kapott választ, mivel Tordai sietősen eltolta mellőle a kerékpárját.

A felvételen még hallani lehetett, ahogy a képviselő „találkozott a nép hangjával”. Az utca embere odakiabált Tordainak, és „rossz k…gnek” nevezte.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Gazdaság (664) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Mondom a magamét (6077) Heti lámpás (259) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Sport (729) Életmód (1) Jobbegyenes (2312) Nagyvilág (1465) Egészség (50) Vetítő (30) Kultúra (6) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Tereb (141) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Irodalmi kávéház (513) Mozi világ (440) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>