Ma 2020 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
Bencsik András: "Mi vagyunk a többség!"

Bencsik András: "Mi vagyunk a többség!"

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az április 8-i országgyűlési választásokon a voksolásra jogosultak 70 százaléka, 5 millió 800 ezer ember nyilvánította ki az akaratát.

Közülük 2 millió 824 ezer ember a Fidesz–KDNP-t hatalmazta fel a kormányzás jogával, de még a legkisebb parlamentbe jutó párt is több mint 300 ezer szavazatot kapott. Akik most a választások eredménye miatt az utcán tüntetnek, és akik saját állításuk szerint százezren vannak, és magukat többségnek nevezik, valójában a választáson részt vevők 1,7 százalékát teszik ki.

Hogy ez milyen többség? A történelem pontos választ ad.

Ennyien se voltak kezdetben a lenini bolsevikok (a bolsevsztvo szó oroszul többséget jelent), minden idők legvéresebb ragadozói. De ők is csak az Oroszországi Szociáldemokrata Munkáspárt egyik frakciójában villogtak, bár a végére kétségtelenül többen lettek, mint a másik frakció, akiket kisebbségieknek, azaz mensevikeknek neveztek. Az OSZDMP első kongresszusán azonban még csak kilencen jelentek meg Minszkben, 1898 márciusában. Ez a kongresszus nem tudott programot elfogadni, és utóbb mind a kilenc bolsevikot letartóztatták. A második kongresszuson öt évvel később megjelent egy különös fiatalember, Vlagyimir Iljics Uljanov, aki később Lenin néven vált ismertté. Az 1903-as második kongresszus célja az volt, hogy egyesítse az erőket és az elképzeléseket. Ehelyett a pártban két kibékíthetetlen frakció kristályosodott ki: a Lenin vezette bolsevikok és a mensevikek.

Az elnevezések nem tükrözik a korabeli erőviszonyokat, mivel a mensevikek voltak többen. A nevek egyetlen szavazás eredményéből származnak, amikor a kongresszuson arról szavaztak, ki kerüljön a pártlap, a Szikra szerkesztőségébe. Ekkor valamiért a bolsevik szavazatok többségbe kerültek, és aztán már az egész kongresszuson és később is az ezen a szavazáson győztes oldal nevezte magát bolseviknek, a másikat pedig menseviknek – az erőviszonyoktól függetlenül.

Ismerős? „Mi vagyunk a többség!” – üvölti kórusban az újbolsevikok hada, akik történelmi elődeik példáját követik, céljaik azokkal azonosak. Utcai tüntetések sorozatán át kívánják destabilizálni a magyarországi polgári demokráciát, egy soha nem látott arányú országgyűlési választást követően. Ma még semmik, de minden akarnak lenni. Íme egy-egy jellemző adat a jelenből és a múltból, hogy könnyebben felismerjük őket.

Nyitott társadalom – a bolsevizmus az osztályharc és a világforradalom jegyében lerombolta az emberi civilizációt, hogy a helyére egy tudat nélküli, keverék rabszolga-civilizációt állítson (proletár internacionalizmus).

Homo sorosensus – a bolsevizmus az őrültek és a gonosztevők uralma a leigázott népek felett (lásd: szocialista embertípus).

Aki nem ért egyet, az fasiszta – a bolsevizmus erőszakkal jutott uralomra, és ellenfeleinek megideologizált lemészárlásával tartotta fenn uralmát.

Genderelmélet – a bolsevizmus az emberi kultúra halálos mérge. Kiirtja a legnemesebb eszményeket és felszabadítja a legalantasabb ösztönöket.

Aznos neműek házassága – a bolsevizmus feldúlja és megsemmisíti a családi életet.

Harc a korrupció (a gazdagok) ellen – a bolsevizmus jólétet ígér a proletárnak. A valóságban éhség és nyomorúság a dolgozók osztályrésze.

Willkommenskultur – a bolsevizmus mérhetetlen gyűlölettel van eltelve a kereszténység iránt. Üldözi a papokat, és istentelenségre tanítja a népeket.

Ugyanabba a folyóba azonban nem lehet kétszer belelépni.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1448) Heti lámpás (239) Sport (729) Tereb (139) Történelem (14) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Belföld (5) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Mondom a magamét (4409) Vetítő (37) Autómánia (61) Életmód (1) Jobbegyenes (1720) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Politika (1571) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (645) Kultúra (5) Irodalmi kávéház (484) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>