Ma 2022 május 25. Orbán napja van. Holnap Fülöp, Evelin napja lesz.
picture-80-1424979420.jpg

Bencsik András: Ha kinyílik az a kapu

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Aránytévesztés volna az amerikai elnökválasztás kimenetelét a Demokrata helyzetével összevetni

, de van úgy, hogy ami igaz nagyban, az igaz kicsiben, vagy ahogy a szólás tartja, egy cseppben is benne van a tenger. A közös nevező a két ügyben a vesztes liberális tábor növekvő dühe és arroganciája, ahogy a jól bevált liberális jelszavakat – másság iránti türelem, emberi méltóság tisztelete és hasonlók – félredobva, minden eszközt bevetnek, hogy megváltoztassák a számukra kedvezőtlen végeredményt és az ebből fakadó status quót.

Amerika három államában újraszámolják a szavazatokat, mert a dühödt liberálisok képtelenek beletörődni Donald Trump győzelmébe, ezért egy futottak még zöldpártot biztattak fel az újraszámlálás kierőszakolására. Bár több neves szakértő szerint ez nem lesz képes változtatni a végeredményen, azért biztos, ami biztos alapon lejátsszák ezt a pótfutamot, hátha összejön mégis valami, és ha nem, legalább egy kis zavart kavarnak. Mivel a liberálisok új stratégiája a nagy vereséget követően most az lett, hogy minél rosszabb, annál jobb.

A Demokrata pedig úgy jön ide, hogy talán megérezve az idők szavát, vagy csak szerencsésen beletalálva a történelmi fordulatba, oknyomozó újságírói pályázatot hirdettünk a George Soros által pénzelt hazai civil szervezetek hátterének, személyi és anyagi összefüggéseinek a feltérképezésére. Még el sem kezdődött a munka, de valaki pár napja este pimasz feliratot festett a szerkesztőség kerítésére, amelyben útszéli stílusban szolgalelkűséggel vádolt meg bennünket. Mivel a több mint húszéves múltra visszatekintő Demokrata pályafutásának történetében ez a második nyilvános agresszió (az első mindjárt a lap 1994-es indulását követően történt), azt kell gondolnunk, nem általában véve sértettük meg az ismeretlen agresszor érzékenységét, hiszen akkor firkálhatott volna már korábban is, hanem éppen most.

Most, amikor a liberális lélek éppen hatalmas szenvedéseket él át, mert a liberális pápa trónjára a Fekete Főpásztor lelépését követően nem a Bölcs Asszony lép fel, hanem egy Donald Trump nevű rettenetes férfiú, akiről egyet biztosan lehet tudni, hogy nagyon utálja a liberálisokat. Ebben a hisztérikus hangulatban már elképzelhető, hogy a minden liberálisok legszentebb hősének tekintett George Soros által pénzelt civil szervezetek elleni kezdeményezés kiverte a biztosítékot, és jött a firkálás.

Könnyen lehet, hogy a László Petra melletti kiállás, a felszólítás a munkanélkülivé tett, üldözött fiatal nő és családja melletti kiállásra, sőt támogatásra szintén bűnnek számított. Elvégre egy nemzetközi hálózat érdekeit sértettük meg. Egyébként örömmel jelentem, hogy a felszólítás sokak megértésére talált, őszinte köszönet ezért mindazoknak, akik kiálltak a nemes ügy mellett. Ennél többet erről nem tanácsos mondani, akinek értenie kell, az érti e sorokat…

Valóban történelmi fordulat részesei vagyunk, s miközben a letűnőben lévő paradigma haszonélvezői egyre idegesebben és egyre hevesebben próbálják védelmezni elfogyóban lévő előjogaikat, a szemünk előtt formálódik valami új, amit egyre nehezebb nem észrevenni. Elfordítva fejünket tehát az aktuális hisztériáktól, célszerű figyelmünket a 45 milliós Ukrajna felé fordítani, mert Ukrajna békéje lesz az a kulcs, ami kinyitja az Európát Oroszországtól elzáró kaput. Na, ha az a kapu kinyílik, akkor lesz ám nagy sivalkodás. Remélhetően az utolsó.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Heti lámpás (259) Sport (729) Mondom a magamét (6072) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Nagyvilág (1465) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (141) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (664) Belföld (6) Irodalmi kávéház (513) Kultúra (6) Jobbegyenes (2311) Tv fotel (65) Mozaik (83) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>