Ma 2021 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
Bencsik András: 45 ezer

Bencsik András: 45 ezer

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem hiszik?

A már megítélt támogatásoknak köszönhetően közel 45 ezer gyermek vállalásáról döntöttek a fiatalok, adta hírül a Magyar Távirati Iroda. Több mint 90 ezer család részesült összesen 250 milliárd forint családi otthonteremtési támogatásban a juttatás elindulása óta, amiből az is kiderül, hogy a támogatott családok felében már megszületett a harmadik gyermek, talán a negyedik is.

Mennyi 45 ezer? Körülbelül ennyien élnek Nagykanizsán. Egy közepes méretű városnyi emberrel leszünk többen a csok révén, de a folyamatnak még nincs vége. Elég ez? Nem elég. Sokkal több gyermek kellene. Manapság évente körülbelül 92 ezer gyermek születik, de 132 ezer ember hal meg. A különbség 40 ezer. Ha évente ennyivel több gyermek születne, akkor leállna a fogyás. Ha több, akkor elkezdhetnénk reménykedni. Van rá esély? Van. A 45 ezer gyermek, a csok első három évére vetítve, évente 15 ezer újszülött megszületését ígéri. Még hiányzik évente legalább 25 ezer, de elindultunk.

Elindultunk, ellenszélben. Észbontó felsorolást tesz közzé lapunkban Gazdag István arról a mesterségesen gerjesztett öngyilkos hisztériáról, amelynek lényege az, hogy a nők nemhogy ne akarjanak anyává válni, de kifejezetten gyűlöljék a gyermekáldást. A láthatatlan világhatalom, amelyik eldöntötte az európai kultúra likvidálását annak érdekében, hogy egy globális keverék civilizációt hozzon létre, gyors tempóban dolgozik. A bántalmazásokat felhozó Me Too kampány is ebbe az akciótervbe tartozik, hiszen a gyermektelenség előidézéséhez fontos, hogy a férfiak már kamaszkorban se merjenek férfiként közeledni a nőhöz, mert ki tudja, hogy harmincöt év múlva nem használják-e fel ellenük. Ezért tombolnak a homoszexuálisok jogaiért küzdő szervezetek is, ezért emelik a már megrontott országokban a nemi eltévelyedés különféle változatainak gyakorlását a jogrendbe.

Ami néha röhögnivaló eredményeket szül. Az Egyenlőség Intézet nevű banda nemrég törölte azon posztját, ami hatalmas felháborodást váltott ki a kommentelők körében (Equality Institute: Don’t Say ‘Pregnant Women’ as ‘People of All Genders Can Fall Pregnant’). Azt javasolták ugyanis, hogy ezentúl ne „terhes nőkre”, hanem „terhes emberekre” hivatkozzunk azoknál a személyeknél, akik gyermekáldás elé néznek. „Bármely ember teherbe eshet, mivel minden embernek megvan a saját szaporodószerve” – állították…

Nem hiszik? Korábban a Brit Orvosi Intézet is kiadott egy irányelvet, ami alapján azt javasolják, hogy orvosi körökben ne említsék többé a „várandós anya” kifejezést, használják csupán a „várandós” jelzőt, mivel manapság már több interszex és transzgender férfi (magát férfinak kiadó nő) is képes a gyermekáldásra. Mindezen baromság egy irányba mutat: ne szülessenek Európában fehér gyermekek. Lehetőleg egy se, de ha mégis, minél kevesebb. Azokat pedig már az iskolában meg kell rontani, hogy ha már világra jöttek, a nagy többségük ne hozzon létre utódot.

Ebben az erőtérben, az itthoni haza- és nemzetárulók visítozásai közepette kell értékelnünk a 45 ezer gyermek ígéretét. Ugye, így már másképpen látjuk a dolgot? Ugye, ha tudjuk azt is, hogy a Jóisten sok egyéb mellett Trianonért és a gyarmatosítás szörnyűséges bűneiért azzal bünteti a franciákat, hogy elvette az eszüket, és hagyja, hogy a vesztükbe rohanjanak, amint teszik ezt az angolok és a németek és mások is, akkor kezdjük már érteni, hogy mire megy ki a játék. Itthon is, máshol is.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Heti lámpás (255) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1463) Kultúra (6) Autómánia (61) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (662) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (507) Jobbegyenes (2159) Életmód (1) Gasztronómia (539) Történelem (14) Tereb (138) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Mondom a magamét (5721) Politika (1578) Szépségápolás (15) Sport (729) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>