Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Bencik András: Lopják a demokráciát

Bencik András: Lopják a demokráciát

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kedves barátaim! Ideje készülni!

Lopják a demokráciát. Nem kicsit. Nagyon: „A választás megvédése példátlan léptékű munkát tett szükségessé. Ahogy 2020 haladt előre, ez a törekvés kiterjedt a kongresszusra, a Szilícium-völgyre és az ország kormányzói hivatalaira is. Erőt merített a nyári faji igazságossági tüntetésekből, melyek szervezői közül sokak kulcsfontosságú szereplői a liberális szövetségnek.” Úristen! Miféle szövetség? Ki mondja ezt? És hol? E szavak a liberálisok bibliájában, a Time hetilapban jelentek meg a minap Molly Ball tollából.

A hölgy a Time munkatársa és nem mellékesen a balliberális Nancy Pelosi parlamenti elnök életrajzírója. A cikk címe: The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election. Magyarul: Az árnyékkampány titkos története, amely megmentette a 2020-as választásokat.

Akkor lássuk a lényeget: „Trumpnak bizonyos szempontból igaza volt. Összeesküvés bontakozott ki a színfalak mögött.” Micsoda? Jól olvassuk?

Jól. Valóban egy hatalmas összeesküvésről van szó, amely a választás kimenetelének befolyásolását célozta meg: „A 2020-as választás titkos történetének résztvevői ezért akarják elmondani, mi történt, még akkor is, ha úgy hangzik, mint egy paranoid lázálom: befolyásos emberek iparágakon és ideológiákon átnyúló közös munkálkodása a színfalak mögött, hogy befolyásolják a közfelfogást, megváltoztassák a szabályokat és a törvényeket, irányítsák a média tudósításait és ellenőrizzék az információ áramlását. Nem csalták el a választást, hanem megerősítették azt.”

Hát persze. Olyan, mint egy bolsevik napló a Szovjetunió harmincas éveiből. „Több mint egy éven keresztül politikai stratégák lazán szervezett koalíciója igyekezett megerősíteni Amerika intézményeit, miközben azokat egyszerre támadta egy könyörtelen világjárvány és egy autokratikus beállítottságú elnök. Bár a tevékenység jó része a baloldalon zajlott, elkülönült a Biden-kampánytól, és ideológiai választóvonalakat is átlépett, döntő mértékben hozzájárultak párton kívüli és konzervatív szereplők is.”

Ez a „megerősítés” hűen követte a népi demokráciák forgatókönyveit. Például megváltoztatták egyes államok szavazási rendszerét. Olyan jogszabályokat vezettek be, amelyek megakadályozták a manipulációk elleni jogi fellépést. Mindenhová saját szavazatszámlálókat tettek. Emberek millióit beszélték rá az ellenőrizhetetlen levélszavazásra. Rávették a közösségi média tulajdonosait, hogy tiltsák le a „dezinformációkat”, vagyis Trump és hívei bejegyzéseit. Érzékenyítették a közvéleményt aziránt, hogy a szavazatszámlálás akár hetekig eltarthat… Érted?

Még nincs vége: „Több mint 150 liberális csoportosulás, köztük a Women’s March, a Sierra Club, a Color of Change, a Democrats.com és a Democratic Socialists of America csatlakozott a Protect the Results (Védjük meg az eredményeket) koalícióhoz. A csoport most már nem működő honlapján szerepelt egy térkép, amely 400 tervezett választás utáni demonstrációt tartalmazott – ezeket már november 4-én, SMS-ekkel lehetett volna aktiválni.” De miért? „Hogy megállítsák a puccsot, amitől féltek. A baloldal kész volt elözönleni az utcákat.” A puccs Trump győzelme lett volna.

Nem lett rá szükség, mert ők győztek. „A népakarat nem maradt alul. De visszatekintve őrületesnek tűnik, hogy minderre szükség volt ahhoz, hogy az Amerikai Egyesült Államokban meg lehessen szervezni egy választást.” Jól megszervezték. Kedves barátaim! Ideje készülni!

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Szépségápolás (15) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2383) Belföld (8) Gazdaság (667) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Történelem (15) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6241) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Tv fotel (65) Autómánia (61) Tereb (141)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>