Ma 2021 február 28. Elemér napja van. Holnap Albin napja lesz.
A helyzet fokozódik

A helyzet fokozódik

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ügyes ez az Orbán, kétségtelen.

Minap egyik rutinos hazaárulónk, bizonyos Donáth Anna kürtölte világgá, kezdeményezik a jogállamisági mechanizmus elindítását.

„Igen, a nemzetközi is meg a hazai is. Eddig is döbbenten hallgattuk, olvastuk a minden bizonyíték nélkül vádaskodó hazaárulókat, miként öntik el rágalmaikkal a médiát szerte a világon, s hogyan hazudnak a mértéktelen diktatúráról, ami ugyebár Orbán műve szerintük. Kértük, de most már követelnünk kell a rágalmazóktól a konkrétumokat, a megrágalmazottaktól pedig azt, hogy bizonyítsák be ártatlanságukat.

Minap egyik rutinos hazaárulónk, bizonyos Donáth Anna kürtölte világgá, kezdeményezik a jogállamisági mechanizmus elindítását Magyarország ellen. A cél, hogy megvédjék a Klubrádiót és a magyar sajtószabadságot. A Klubrádió ugyanis bizonyos mulasztásokat követett el, ha jól értem, nem vették figyelembe, hogy frekvenciaengedélyüket meg kellene hosszabbítani, mert lejár. És lejárt. 

Így aztán lehetett világgá kürtölni, hogy – idézem Donáthot – »Orbán Viktor rendszere újabb független médiumot darál be és lehetetlenít el.  Persze papíron ismét minden a legnagyobb rendben van, hiszen a piszkos munkát egy függetlennek hazudott médiahatósággal intézték el, a kormánynak látszólag ehhez semmi köze nincsen. De ezt már megszokhattuk, Orbán Viktor rendszerében minden igazságtalanság le van papírozva, hogy a felületes érdeklődő semmi kivetnivalót ne találjon. Ebben a rendszerben az igazságtalanság lett alkotmányos szintre emelve.«

Rendben. Ügyes ez az Orbán, kétségtelen. Csak éppen arra is kíváncsi lennék, egy független médium miért követ el jogi mulasztást? Hogyhogy nem vették észre, az engedélyt meg kellene már hosszabbítani? Vajon Orbánék meghamisították a naptárt is, hogy a Klubrádióban ne észleljék az idő lejártát? Csak nem ezt a helyzetet szerették volna kiprovokálni? Cseppet sem csodálkoznék, ha így történt volna. Micsoda dolog, hogy a szakembereik nem vették észre az engedély lejártát?”

 
 
Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1574) Autómánia (61) Gazdaság (657) Gasztronómia (539) Történelem (14) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Tereb (140) Életmód (1) Irodalmi kávéház (505) Szépségápolás (15) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1454) Sport (729) Tv fotel (65) Vetítő (37) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Kultúra (6) Heti lámpás (252) Mondom a magamét (5133) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Jobbegyenes (1969)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>