Ma 2022 augusztus 19. Huba napja van. Holnap István napja lesz.
Bangóné teljesen begőzölt

Bangóné teljesen begőzölt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg...

Az MSZP reagált az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) és az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) Bangónénak írt válaszára.

A szoci képviselőt, aki nemes egyszerűséggel lepatkányozta a fideszes szavazókat, úgy tűnik, érzékenyen érintette az őt ért kritika, és noha a helyesírással is meggyűlt már a baja, most azon lovagol, hogy egy honlapon hibás dátummal szerepelt egy hír.

„Reagálás az ÁEEK közleményére: Nicsak, ki beszél?” címmel adott ki közleményt az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó.

„Az OGYÉI mellett azt javaslom az Állami Egészségügyi Ellátó Központnak (ÁEEK) is, hogy több gőzt a kerekekre, kevesebbet a sípra!”

– írja a mostanában vasúti témákban is sokszor a hangját hallató politikus.

„Éppen ezért, ha az ÁEEK-nak közlendője van a BAZ megyei kórház »maffiaszerű működésével« kapcsolatban, akkor először arról tájékoztassák a lakosságot, amire Kásler nem válaszolt: mi folyik a Borsod megyei kórházban, mi áll a dolgozók miniszterhez eljuttatott levelében, milyen rendőrségi és NAV nyomozások folynak az intézményben?” – heveskedik.

Ezt követően kérdések hosszú sorát intézi a két intézményhez. Például ilyet:

„Igaz-e például, hogy a kórházban spermát loptak a Kaáli Intézettől és azt a megyei kórház egyik alagsorában tiltott műtéttel, pénzért ültették be?”

A kérdéseket aztán az a diadalittas megállapítás követi, miszerint az ÁEEEK honlapján elírtak egy dátumot.

„De mit is várhatnak az állampolgárok az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól, amikor saját honlapjukat sem bírják rendben tartani: legutolsó hír 2020. december 30-ai (?!).”

„S végezetül egy utolsó kérdés: tényleg nincs más dolga az ÁEEK-nak? Ahelyett, hogy egy megválasztott országgyűlési képviselőt minősítenek, inkább dolgozzanak! Elég sok dolguk lenne, mert ami Magyarországon egészségügy címen zajlik az nem gyógyítás, hanem mészárlás” – sivalkodnak. 

MTI -]]> www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Sport (729) Belföld (8) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Gazdaság (667) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6251) Kultúra (6) Nagyvilág (1464) Autómánia (61) Mozaik (83) Tereb (142) Irodalmi kávéház (513) Életmód (1) Vetítő (30) Jobbegyenes (2388) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>