Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Bandákkal tárgyal a rendőrség

Bandákkal tárgyal a rendőrség

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Itt akkor álljon meg az ész!

Tárgyalásra hívta Svédország egyik a közbiztonságban érdekelt legnagyobb szervezete a másikat – tudósított a legnagyobb példányszámú napilap, a Dagens Nyheter. Ezt a köznyelv partneri viszonyra törekvésnek hívja.

Nem is lenne ebben semmi megdöbbentő, ha nem két ellenérdekelt erőszakszervezetről lenne éppen szó, egyik oldalon a malmői rendőrség, a másikon pedig a – ne lepődjenek meg, Svédországról van szó! – bűnözők legitim vezetői.

Ezzel a tárgyalással a malmői rendőrség csökkenteni kívánja a bűnözést, a lövöldözések és a robbantások számát. Vagyis nyilván elmondják majd a bandák „legitim” vezetőinek – vagy tárgyaló delegációjának? –, hogy ezután jobban odafigyelnek rájuk és szankcionálják tetteiket: dá-dá lesz!

Az ész megáll?!

De mielőtt józan paraszti gondolkodását jóféle körtepálinkába fojtaná a kedves magyar olvasó, majd gyertyát gyújtana az egykoron oly békésen fejlődő Svédországért, aki képes rá, értelmezze a következőt is:

A hír szerint rendőrség segítséget kínál majd azoknak, akik ki szeretnének ugrani a bandáikból.
És ezt a bandák vezetőivel beszélik majd meg?

Ha meg már bandák vezetőiről beszélünk, tegyük fel a nyilvánvaló kérdést: amennyiben a rendőrség ismeri a bűnszervezetek vezetőit, azok miért vannak szabadlábon? Ha meg nem, akkor a tárgyalásra jelentkező vezetőt, aki igazolja magát azzal, hogy mondjuk a robbantások 30, a lövöldözések 45 százalékáért az ő bandája a felelős, letartóztatja-e? És ha letartóztatja, akkor kivel tárgyal? Ha meg nem, akkor a rendőrség legitimálja őt?

Itt akkor álljon meg az ész! Jöhet a moholi körtepálinka…

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2340) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6144) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Egészség (50) Belföld (7) Történelem (15) Kultúra (6) Mozaik (83) Heti lámpás (259) Vetítő (30) Tereb (141) Politika (1581) Nagyvilág (1465) Mozi világ (440) Életmód (1) Gazdaság (665) Sport (729) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>