Ma 2024 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
Balul sült el az RTL sztárjának Orbánék elleni fékevesztett kirohanása

Balul sült el az RTL sztárjának Orbánék elleni fékevesztett kirohanása

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nagyot bukott a színésznő.

 

Dübörög a kampány. A baloldal eddig sem túl acélos pozíciói gyengülni látszanak. Ennek a folyamatnak az egyik biztos jele, hogy egymásnak adják a kilincset a legkülönfélébb baloldali médiumokban a kormány szapulására felkent baloldali közéleti személyiségek, színészek, megmondóemberek. Ezúttal a Magyar Hangnak nyilatkozott Sodró Eliza, az RTL Mi kis falunk című sorozatának a szereplője. A színésznő fékevesztett kirohanást intézett a kormány ellen.

„Az egészen biztos, hogy a mostani rendszerben a tehetséged és a szorgalmad semmit sem számít” – ]]>mondta Sodró]]>, majd hozzátette, hogy 

„Még csak nem is az van, hogy két tehetséges szakmabéli közül az részesül előnyben, aki fideszes. Sokkal inkább tehetségtől függetlenül az, aki annak számít. […] Feszt azt élem meg, hogy olyan törvényeket hoznak, amiktől nekem szűkebbre kell húznom a nadrágszíjat, többet kell adóznom és cserébe csak egy „mocsoklipsi” vagyok.”

 

A színésznő felmondta a baloldali leckét, elmondta felindultan, hogy mi az elvárt álláspont. Azonban balul sült el a támadása, hiszen januárban előbb a HVG-nek, majd a Klubrádiónak is nyilatkozott egy szintén baloldali, kormányellenes színésznő, az Arany Medve díjas Kizlinger Lilla, aki természetesen szintén beállt baloldali kormánygyűlölők sorába, de ennek ellenére a ]]>sikert sikerre halmozó]]> Semmelweis-filmben szerepelt. Ezzel hiteltelenné vált Sodró Eliza állítása, miszerint az kap szerepet, aki fideszes, vagy aki annak számít. Kizlingerről a legnagyobb jóindulattal sem lehet azt állítani, hogy fideszes lenne, érdemes egy, a ]]>Klubrádióban]]> elhangzott mondatát idézni:

„Amíg ez a kormány működik vezető pozícióban, nincs itt keresnivalóm.”

Legközelebb érdemes összehangolni a támadást, mert ezek a fiatal, felhergelt színészek hajlamosak olyan dolgokat is mondani, ami fél pillanat alatt megcáfolható, ezzel hiteltelenné téve az alapállítást és a megszólalót is.

Úgyhogy Csokonai szavait némi kis módosítással idézve, csak ennyit tudunk ehhez a megrendezett baloldali színjátékhoz hozzátenni: 

Bájoló lágy trillák! Tarka képzetek! Kedv! Remények! Elizák, Lillák! Isten véletek!

Borítókép: Sodró Eliza (Forrás: Képernyőfotó - YouTube)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2763) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Sport (729) Tereb (146) Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Vetítő (30) Politika (1582) Irodalmi kávéház (535) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Egészség (50) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Belföld (10) Történelem (17) Életmód (1) Flag gondolja (36) Gazdaság (698) Heti lámpás (306) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7425)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>