Ma 2023 június 04. Bulcsú napja van. Holnap Fatime napja lesz.
Az MSZP ismét a magyarok ellen kampányol

Az MSZP ismét a magyarok ellen kampányol

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Felháborító! Tombol a gyűlölet!

A romokon még létező Magyar Szocialista Párt midnen alkalmat megragad arra, hogy a keresztbetegyen a magyaroknak. Most újabb alkalmat talált.

Hangzatos szocialista szalagcím: 

Több száz venezuelai migránst fogadott be titokban a kormány.

Az igen! Kár, hogy a mondat majdnem minden szava hazugság. Lényegében csak a több száz és a fogadott be szavak fedik a valóságot, mert nem migránsok és egyáltalán nem titokban jöttek. Azok, akik Venezuelából érkeztek, valamilyen formában magyarok, de érdemes egy kicsit visszatekinteni a múltba. 

Venezuelában jelentős magyar közösség él. Az első honfitársaink a második világháború és az 1956-os forradalom után menekültek a távoli országba. Leléptek innen, mert nem akartak kommunista diktatúrában élni, vagy már eleve üldözöttek voltak és a túléléshez a világ másik végére kellett áttelepülni. A csoport olyan jelentős, hogy az elmúlt évtizedekben jelentős egyházi és állami vezetők látogatták meg. A közösség aktív életet élt, hiszen rendezvényekkel, kultúrális intézményekkel tartották életben a magyarságukat. Nyilván már nem az első generációs magyarok élnek az országban, hanem a gyermekeik, vagy az unokáik. Ugyanakkor az őseik jogán ők is magyarok, hiszen az állampolgárság akár át is örökíthető. 

A helyzet azonban nem túl rózsás, hiszen Hugo Chavez elnök 2013-as halála óta óriási káosz uralkodik az országban. Hatalmas az infláció, egyre mélyül a gazdasági válság és az élelmiszerhiány, ezzel együtt bűnöző bandák terrorizálják a lakosságot, gyakorlatilag polgárháborús helyzet alakult ki a kommunista országban. Szóval nem könnyű a helyzet és érthető, hogy innen haza akarnak térni a magyarok. Őket akarja az MSZP összemosni az illegális bevándorlókkal, vagy éppen a terroristákkal. Szerintük a magyarok kiemenekítése a bevándorlás szervezése. Hú, de gyenge… 

Egy felelős államnak ilyenkor kötelessége segítenie, de ez zavarja a szocialistákat, akik szerint a Venezuelából hazatérő magyarok migránsok. Bődületes baromság… Az is, hogy mindez titokban történik, hiszen már tavaly is szerepelt a hírek között (]]>íme egy tavaly áprilisi cikk!]]>), hogy a magyar kormány segít a bajbajutottaknak. Akiknek amúgy jelentős része magyar állampolgár. Az MSZP – ami még valamiért mindig létezik, vagyis gátolja, hogy lezáruljon a rendszerváltás – ellenük is kampányol. Érzéketlen, buta hadjáratot folytat a nehéz helyzetbe került magyarok ellen. 

Kecskés István -]]> https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6850) Tereb (142) Flag gondolja (33) Életmód (1) Egészség (50) Szépségápolás (15) Sport (729) Gasztronómia (539) Belföld (9) Nagyvilág (1306) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Gazdaság (681) Politika (1581) Mozi világ (440) Heti lámpás (264) Jobbegyenes (2624) Kultúra (6) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (521)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>