Ma 2023 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Javíthatatlanok

Javíthatatlanok

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)

Csak az a makacs igazság, az ne lenne…

Két jeles esemény történt az elmúlt héten, a külpolitikai kapcsolatok területén, amiknek óriási kommunikációs vívások lettek az eredményei. Zenekari kíséretet ehhez a hazai ellenzék biztosított, természetesen önszorgalomból, és természetesen az ellenérdekelt fél véleményének kritikátlan magukévá tevése által, mert számukra ezt jelenti a hazafiság.

Az egyik az volt, hogy távozó holland nagykövet meglehetősen furcsa kijelentéseket tett. Álláspontja szerint ugyanis a magyar kormány pontosan úgy kreál ellenségeket, mint a terroristák. Álláspontunk szerint pedig a holland nagykövet pontosan annyi ésszel rendelkezik, mint egyrészt az európai elit nagyobbik és hangosabbik része, másrészt valószínűleg a fű nem tesz jót a pontos fogalmazáskészségnek. Se.

Merkel asszony ezek után pökött bele a levesbe, még egy egész nyilvánvaló hazugságot állítva, miszerint mink, magyarik vezettük meg a rettentő sok Alit és Mohamedet a Keletinél, hogy aztán el kelljen indulniuk a fényességes Germániába, ahol a fű kövér és zöld, az asszonyok pedig készségesek.

Csak az a makacs igazság, az ne lenne…

És itt most felteszem a kérdést: a magyar kormány volt-e az, aki késsel, géppisztollyal, teherautóval, bombával, allahakbár kijelentések közepette öldösi az európai polgárokat?

Szóval Merkel asszony (egyes írástudók egy ideje Mürkül asszonynak becézik) és a holland nagykövet is azt terjesztik, hogy mi nem tudtuk egymástól megkülönböztetni a menekülteket és a gazdasági migránsokat, hiszen mi ilyen gonosz összemosó egy nép vagyunk.

Egy apró megjegyzést fűznénk azért ezekhez a bölcs gondolkodói nyilatkozatokhoz: ismereteink szerint ugyanis épp Magyarország volt az első, akinek egyáltalán a regisztrálás, mint fogalom eszébe jutott.

Ugyanis szegény görögök annyit tettek, hogy fogták magukat, és minél sebesebben átpaterolták a migárncstömegeket kishazájukon, s azt erélyesen elfelejtették, hogy le is írják, hogy kik, miért és milyen célzattal jöttek.

Merkel asszony pedig azt bírta nyilatkozni, hogy mi még meg is tévesztettük a szegény arabusokat.

Két javaslatom lenne a két személynek.

Amennyiben komolyan így gondolta a nagykövet úr, akkor javasoljuk számára ]]>Theo van Gogh esetét tanulmányozni]]>. Ha majd a sok koalíciós egyeztetés közepette elmegy Rotterdamba, ahol speciel többségben élnek a muszlimok, azt a tiszteletteljes kérést fogalmazzuk meg neki, hogy menjen el bizonyos negyedekbe. Azokban a negyedekben pedig mondja el a gondolatait az ott felettébb nagy számban található muszlimoknak is. Lehet, hogy megértik. Ha nem, s mégse fogadják kitörő örömmel, akkor elképzelhetőnek tartjuk, hogy tévedés áldozata lett.

Azonban azt megjegyeznénk, hogy honfitársai kivételesen nagy számban jönnek a népvándorlással ellentétes irányban közlekedve, kicsiny hazánkba, falvainkba, városainkba, hogy itt letelepedvén élvezzék a gaz magyari állam összemosási és egyéb gonosz tevékenykedéseinek eredményét, amit mindközönségesen lehet az európai civilizáció megőrzésének is nevezni.

Azt is megjegyezzük, hogy a ]]>CIA world factbook szerint]]> jelen pillanatban a hollandok etnikai aránya 78%.  Ez az arány természetesen a nem hollandusok előnyére változni fog, nem is sokára. Majd reméljük visszagondol arra a pillanatra, amikor ezeket nyilatkozta pár év múlva, egy öregek otthonában, ahol kedves muszlim fiatalok fogják őt ápolni. Ha esetleg mégse ápolnák, akkor elképzelhető, hogy tévedett. De akkor már, attól tartunk tévedésének beismerése mit se fog változtatni akkori helyzetén.

Volna egy javaslatom Merkel asszonynak is, mint arra már fentebb utaltam. Amennyiben az ő nyilatkozatai, melyben tárt karokkal várt konkrétan egy Szlovéniányi vagy Észtországnyi embert Némethonba kellőképpen megerősítést nyertek általuk, feltesszük a mentő kérdést: miért akarja azokat szétosztani?

Egyébként pedig egy másik probléma is felmerült ebben a remek ügyben. A jómagyar ungárishe nép úgy szavazott, hogy nem óhajtja az illegális migrációt.  Ha pedig ezt a népszuverenitásnak nevezett dolgot nem tartja Merkel asszony tiszteletben, akkor vajon miért is beszél demokrációról?

Lenne még egy harmadik javaslatunk is, de mivel mi finom, glaszékesztyűben vívó értelmiségiek, egyúttal úriemberek vagyunk, így hagyjuk magunk helyett a Rózsaszín Pittbull nevű kitűnő táncdalzenekart beszélni:

Merkel asszony osztja az észt, hogy mit kéne tenni még?
Befogod a mocskos pofád, tetves hulladék!

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Történelem (16) Nézőpont (1) Mozaik (83) Életmód (1) Szépségápolás (15) Sport (729) Gazdaság (694) Flag gondolja (34) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (531) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Vetítő (30) Belföld (10) Nagyvilág (1309) Egészség (50) Jobbegyenes (2724) Heti lámpás (282) Mondom a magamét (7262) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>