Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Az ellenzék a magyarok ellensége maradt

Az ellenzék a magyarok ellensége maradt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Még egy bolond...

Azt már eddig is tudtuk, hogy a látszólag a Munka Törvénykönyvének megváltoztatása miatt megszervezett tüntetéseknek semmi köze nincs a munkavállalókhoz, a munkásokhoz. Ahogy múlik az idő, a rendőrség által előállítottak között egyre nagyobb számban találhatók köztörvényes, büntetett előéletű rendbontók, külföldiek és – természetesen – ellenzéki politikusok.

A köztörvényesek közt tolvajok, járműlopók, csoportos garázdaság miatt elítéltek, rongálók, ittas járművezetéssel bíróság elé állítottak, kábítószeresek vannak.  Ezek azok az emberek, akik nem mennek a szomszédba, ha valaminek az érdekében rendbontásra, randalírozásra bíztatja őket valaki. Ezek azok, akik nem riadnak vissza a garázdaságtól, még akkor sem, ha rendőrökkel kell felvenni a harcot. Aljanép, ahogy a pesti flaszter nevezi őket, ha tetszik söpredék.

Aztán jönnek azok, akik az irányításban, a szervezésben jeleskedő külföldiek. Itt van például a rendőrre bottal támadással gyanúsított belga-kanadai férfi, bizonyos Adrien Beauduin, akinek csak a neve és a mentalitása hajaz a beduinokra, valójában egy tőről metszett CEU-hallgatóval van dolgunk. Ráadásul a genderszakon folytat doktori tanulmányokat, hogy végzése után tudományos alapon tudja rábizonyítani a fiúkra, hogy leány és fordítva. Ha pedig ez ellen valaki tiltakozik, akkor majd a sorosista Helsinki Bizottság jól ellátja a baját. Beauduin az egyik irányítója a tüntetéseket szervező Szabad Egyetem nevű Facebook-csoportnak. A cél az, hogy a munkaügyi jogszabályok változása miatt tüntetőket egyesítse a Soros-egyetem miatt tüntető, a Kossuth téren sátorozó fiatalokkal. Miután munkásokat egyáltalán nem lehet a téren és a vonulók között felfedezni, ezért a beduinnak nem volt nehéz dolga az egyesítéssel, így a sorosisták energiáit a rendőrök elleni támadásra mozgósíthatta. Ha bebizonyosodik ellene a vád, akkor 2 - 8 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. A másik előállított külföldi tüntető egy 19 éves német lány, aki a gyanúsítás szerint szintén a rendőrökre támadt. Meg tudja azt nekem mondani valaki, hogy mi a jó fenét keres egy 19 éves lány a nyilvánvalóan a magyar kormány megdöntésére irányuló magyarországi tüntetésen, ha nem jó pénzért odaküldte valaki? Például valamelyik Soros-szervezet. Jószerével azt sem tudja, ki fia-borja Orbán Viktor, Szent Istvánról nem is beszélve, eszik-e vagy isszák-e azt, hogy Fidesz?

Aztán a tüntetők között sorolhatjuk természetesen az ellenzéki politikusokat is. Ezek is sorosisták. Maga Lendvai Ildikó makogta el angolul a választás előtt ugyancsak a Kossuth téren, hogy az ellenzékiek kivétel nélkül Soros oldalán állnak. Fel-fel tűnik a randalírozók között Szél Bernadett, a minden tisztségétől megfosztott, pártjából is elmenekült képviselő, s nem győz közösséget vállalni a szegény gyerekek ajándékát ellopó, megrongáló aljadékkal, a nemzet karácsonyfáját felgyújtani akaró kereszténységellenes merénylőkkel. De mondja uszító dumáját a könnygázhatás „borzalmait” elszínészkedő Kunhalmi Ágnes a rendőrök hősies magatartása ellen, a garázda tüntetők mellett szónokló DK-s Gréczy Zsolt, hogy a velük szoros szövetségben aljaskodó Jobbik Jakab Péteréről már ne is beszéljünk. Ez a szerencsétlen Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke meg azt hablatyolja az ATV-ben, miközben a tények szerint erőszakosan nekiment a parlament előtt sorfalat álló rendőröknek s megpróbálta feljebb taszigálni őket a lépcsőn, hogy mindezt egy szerinte magasabb rendű erkölcsi igény miatt tette, hogy demokratikus, szabad és független Magyarországon élhessen. Barom!

Az ő „erkölcsük” szerint nyilván az a szabad, demokratikus ország, ahol a vágyott szocialista-liberális s a hozzájuk felzárkózó hellerista Jobbik van hatalmon, ahol külföldiek, magyar köztörvényesek és közéjük tartozó politikusok szabadon támadhatnak a rendfenntartó erőkre, kitörhetik a parlament ablakait, felgyújthatják a nemzet karácsonyfáját s meggyalázás céljából kedvükre kihozhatják a magyarság templomában őrzött Szent Koronát.

Emlékezhetünk, 2006-ban a gyurcsányi rendőrség támadt a békés ünneplőkre, most a libsi csűrhe a békés rendőrökre. Tizenkét év múlt el azóta, de a sorosista ellenzék semmit sem változott. Marad, aki volt, a magyarok ellensége.

Horváth K. József -]]> ]]>]]>https://leander.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2804) Nagyvilág (1310) Gazdaság (709) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Belföld (11) Történelem (18) Vetítő (30) Mondom a magamét (7603) Heti lámpás (313) Tereb (146) Autómánia (61) Tv fotel (65) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Nézőpont (1) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>