Ma 2021 október 17. Hedvig napja van. Holnap Lukács napja lesz.
Az ATV-n élőben csináltak hülyét Karácsony helyetteséből

Az ATV-n élőben csináltak hülyét Karácsony helyetteséből

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ezt hívják K.O-nak!

A műsorvezető csak annyit akart tudni, miért ingyenes még mindig a parkolás, amire a politikus kínos nyökögéssel felelt. Káplár András írása a drót.info-ról.
 

„Rónai Egon akaratán kívül csinált hülyét Karácsony Gergely főpolgármester-helyetteséből. A műsorvezető csak annyit akart tudni, miért ingyenes még mindig a parkolás, amire a politikus kínos nyökögéssel felelt.

Talán mindenkinek megvan a megyekettes focimeccsek elengedhetetlen tartozéka. Tudják, az a kissé potrohos, a jóféle törkölytől pirospozsgásra érlelt fazon, aki a partvonalon túlról minden arra futó játékosnak beszól, hogy mit csinál rosszul. Lelkében nem csak ott lakozik a tízmillió szövetségi kapitány országa, de egyszerre kapusedző és irányító középpályás is. Majd amikor véletlenül felé gurul a labda, csőrrel sikerül egy félméteres átadást produkálnia.

Megyekettes példánk és Karácsony Gergely helyettesének ATV-s szereplése között természetesen semmiféle összefüggés nincs. Hiszen Kerpel-Fronius Gábor a szakmaiság csúcsát tette le a stúdió asztalára, mikor Rónai Egon rákérdezett: ha március 31-ig volt ingyenes a parkolás, úgy április „hanyadikán” miért ingyenes még mindig? Főpolgármester-helyettes úr válaszát szó szerint közöljük, merthogy ebből elvenni és hozzátenni egyaránt vétek volna.

Kerpel-Fronius Gábor: Ööö… (majd hosszú és kínos csend)
Rónai Egon: Született erről egy újabb kormányhatározat? Önök kaptak bármiféle döntésről dokumentumot?
K-F.G.: Öhh… én erről… én erről nem tudok, hogy… én erről nem tudok, hogy kaptunk-e.

Ha önmagában nem volna megalázó a helyzet, akkor a szenzációs párbeszéd közepén Rónai még rátesz egy lapáttal. Olyan leereszkedő, tanítóbácsis stílusban vezeti ugyanis elő a kormányhatározatos kérdését, mintha az osztály legrosszabb tanulójából akarna legalább egy kettest kicsikarni. Mindhiába. Merthogy Karácsony helyettesétől annyira futja, hogy »ööö« és »öhh«.

Természetesen elfogadjuk a demokrácia játékszabályait, amikor a kezdőcsapatba szavazzák a lelátók potrohos, mindentudó tartozékát. Elvégre a partvonalon túlról olyan okosakat, bátrakat meg nagyokat mondott. Aztán az első labdaérintés helyett akkora luftot rúg, hogy még nézni is kínos. Valahogy így vagyunk mi is Kerpel-Fronius vergődése láttán.”

A teljes cikket ]]>itt olvashatja]]>.

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Heti lámpás (255) Gasztronómia (539) Politika (1578) Gazdaság (662) Történelem (14) Irodalmi kávéház (506) Mondom a magamét (5637) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Autómánia (61) Nagyvilág (1463) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (138) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Sport (729) Mozaik (83) Jobbegyenes (2129) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>