Ma 2022 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
Apáti Bence: Ideges a baloldal

Apáti Bence: Ideges a baloldal

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Pánik van...

Most, hogy Afganisztán fiatal férfiait látjuk a repülőtéren, a baloldal elkezdett veszettül pánikolni.

Egyet ugyanis egészen biztosan tudunk: a nőknek rosszabb dolguk lesz. Az a minimum, hogy kizárólag egy férfi rokon társaságában, zsákba bújva mehetnek majd le az utcára, akkor is csak alapos indokkal, aztán se dolgozni, se tanulni nem engedik őket, és újra visszatérhetnek a megkövezések. A sajtóban szinte pontosan ugyanolyan képeket láthattunk a kabuli repülőtérről, mint a 2015-ös migrációs válság idején. Kilencven százalékban férfiak tolakodnak, ráadásul számtalan olyan felvétel került elő, hogy a repülőgépeken már csak elégedett szakállas férfiak ülnek. Ami azért problémás, mert az úgynevezett menekültek iránti érzékenyítés mindig azzal kezdődik, hogy Soros házilapjai megpróbálják szimpatikussá tenni a migránsokat. Olyan embereknek lefestve őket, akiknek csak a legszívtelenebb fasiszták nem nyújtanak menedéket.

Ideges a baloldal, hiszen hat évvel ezelőtt ezeket a módszereket már volt lehetőségük élesben is kipróbálni, de felsültek. A magyar kormány intézkedéseit fasisztának, a kerítést minden idők legembertelenebb építményének nevező baloldal tudja, hogy ha most is megindul a milliós embertömeg, az a politikai megsemmisülésüket okozhatja. Pont a jövő évi választások előtt. Hiszen a magyarok nagyon nem szeretik se a feleségüket és a védtelen gyerekeket hátrahagyó gyávákat, se azt, ha balliberális politikusok és újságírók hazugságokkal akarják rávenni őket a befogadásra.

Nem volt olyan régen, ezért olvasóink egészen biztosan emlékeznek rá, hogy hogyan lett hirtelen a 444–Index–HVG Bermuda-háromszögben minden tanulatlan, sokszor az írás-olvasás roppant nehezen elsajátítható és bonyolult képességével sem rendelkező afgánból és irakiból szíriai professzor, akik az idézett portálok szerint majd játszi könnyedséggel fogják megoldani a honi egészségügyet sújtó orvoshiányt. Nem oldották meg. Még a hecchetilap Hitler-bajuszos Orbán Viktor-képe sem oldotta meg, a röszkei csata ellenben egyenesen nullára írta a liberálisok által erőltetett befogadási esélyeket és reményeket.

Ideges a baloldal, mert a napokban több vezető európai politikus is felszólította a tagállamokat a befogadási kapacitásuk bővítésére. Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy az EU-ban újra elkezdődött az esztelen jóemberkedési verseny. A dohos szagú szekrényekből újra előkerültek a leporolt migránskvóták, a nyugati elvtársak pedig ugyan szívesen támogatják hazánk baloldali ellenzékét, de azt azért elvárják, hogy az ilyen, a liberálisoknak fontos ügyekben letegyék a voksukat a „jó ügy” mellé. Ideges tehát a baloldal, mert nem maradhatnak csendben, előbb-utóbb nekik is meg kell szólalniuk az afgán migránsok befogadásának ügyében.

Tudják, suttyomban egy német lapnak még Karácsony Gergely is lenyilatkozta, hogy a migrációt támogató politikai pártok Magyarországon nem tudnak választást nyerni, ezért erről nem szabad beszélni. Most tehát Karácsonyék egy eleve vesztes háborúba kénytelenek beszállni, mert a magyarok többségének az agyát nem tudta átmosni a nyugati médiafősodor, így amikor azt hallják, hogy minél több afgánt kellene befogadni, akkor eszükbe jut a jogos kérdés: Már megint kezdik? Hol a határ? Tízezer? Százezer? Harmincmillió? A hárommillió szíriai után mégis hány afganisztánit lenne kötelessége Európának újfent befogadni?

Azt is tudják, hogy valójában az lenne fair, ha a menekülők aránya fordított lenne. Azaz kilencven százalékban nem férfiak, hanem a tálibok által elnyomott és terrorizált nők szállnának le a Kabulból induló repülőkről. Sőt azzal is tisztában vannak, hiszen nem felejtették el 2015-öt, hogy a jóemberkedő EU-s politikusok nyilatkozatai Afganisztánban udvarias meghívólevéllé változnak. Mind a 36 643 815 afgán állampolgárnak. Éppen úgy, ahogyan 2015-ben Angela Merkel kancellár hívó szavai.

Pánik van tehát a baloldalon, kétségbeesés, mert az újabb migrációs válság itt van a nyakunkon.

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6056) Irodalmi kávéház (513) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2304) Gazdaság (664) Tereb (141) Kultúra (6) Tv fotel (65) Egészség (50) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1465) Belföld (6) Vetítő (30) Heti lámpás (258) Flag gondolja (33) Történelem (14) Politika (1581) Sport (729) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>