Ma 2023 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Apáti Bence: Az ellenzék valódi énje

Apáti Bence: Az ellenzék valódi énje

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Jakab akkorát bukott, mint az olajtó. 

A vereség, a kudarc igen sok ellenzéki szereplőből kihozta a valódi énjét, az O1G zászló alatt összegyűlt politikusok elkezdtek olyan dolgokról beszélni, amiket amúgy nem-vagy csak ritkán- szoktak megosztani az igen tisztelt nagyérdeművel. Aki nem tudná; a szerencsi időközi választáson Koncz Zsófia nyert, a borsodi melós karakterét nyolcvanezres bőrkabátban alakító, amúgy pedagógus végzettségű, Jakab pedig akkorát bukott, mint az olajtó. 

Meg persze a nagy ellenzéki összefogás is hasonlóképp járt. 

Az újkori Molotov-Ribbentrop-paktum aláírói leverték a lécet, nem tudták felmosni a Fidesszel a padlót, nem bontották le a kétharmadot. 

Nem hatott a komcsináci csodaturmix, romlott volt a Soros kolbi. 

A bizonyítványt viszont meg kell magyarázni. 

A választás után az ismert ellenzéki divattervező arról elmélkedett, hogy "a buta magyart az se érdekli, ha személyesen Orbán sz@rja szájba". Marky-Zay Péter, ugyan most nem utalgatott arra, hogy milyen alternatív felhasználási módjai vannak az utcai lámpáknak, ellenben lebuzizta a fél Fideszt. Ez utóbbiról nem igazán tudni, mekkora szerepet játszott a győzelemben. Jakab Péter azzal rukkolt elő, hogy a vidék Magyarországának szavazatát és lelkét két krumplival is meg lehet vásárolni, ceglédi párttársa  pedig vad cigányozásba kezdett a Facebookon. 

Komjáthi Imre, a szocik borsodi munkásökle is odacsapott; arról érzékenyítette az ATV-ben ülő szövetségeseit és Szakonyi Pétert, hogy a rasszista, antiszemita Bíró csak a fővárosból tűnhet megosztónak, hiszen a BAZ megyei emberek élethelyzetükből adódóan fajgyűlölők, így nem is volt akkora hiba őt indítani. Sőt. 

Ha jól értjük az MSZP-s politikus szavait, akkor bizonyos körzetekben egy kis cigány- és zsidógyűlölet nemhogy belefér, de kimondottan szükséges az ellenzéki győzelem érdekében.  

Érdekes. 

Ezzel valószínűleg szorosan összefügg, hogy bizonyos hírek szerint az ellenzék aktivistái Koncz Zsófiát is cigányozással próbálták karaktergyilkolni. Azt beszélik, házról-házra jártak és arról igyekeztek meggyőzni a helyieket, hogy a fideszes jelölt roma származású. 

Elegáns. 

Progresszív. 

Elfogadó. 

Amúgy, attól, mert Koncz dús fekete hajjal rendelkezik, nem roma, de lehetne éppen az is, pont senkit sem érdekelne, hiszen egy végtelenül tisztességes, okos, szorgalmas és becsületes hölgyről beszélünk. 

Nem is maradt más hátra, minthogy a vereség miatt habzó szájú cigánygyűlölővé változott ellenzéki megmondókkal és politikusokkal szemben, mi gratuláljunk neki. 

Szép volt, Zsófi!

Apáti Bence - ]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (681) Tv fotel (65) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2619) Flag gondolja (33) Heti lámpás (263) Nagyvilág (1306) Egészség (50) Kultúra (6) Belföld (9) Mozi világ (440) Autómánia (61) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (521) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Mondom a magamét (6833) Sport (729) Tereb (142) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>